Artık parayı yönetmelisiniz

Hayır hocam bunu dinledim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şaka bir yana, motivasyon olmadan başarı olur mu ?

Merak ettim hocam aylık ne kadar kazanıyorsunuz?

Tamamdır o zaman. Aklınızdaki fikirleri gerçeğe dökün demişsiniz. Bunu söylediğinize göre siz de fikirlerinizi uygulamaya dökmüş olmalısınız. Nasıl bir fikir vardı da aklınızda onu gerçeğe dönüştürdünüz?

Merak ettim hocam aylık ne kadar kazanıyorsunuz?
Instagram hesabımdan aylık 200-300, YouTube hesabımdan ise 500-600 civarı. Bu hesaplarımın adını vermeyeceğim, anonim kalacağım çünkü o paylaşımları da anonim bir şekilde paylaştım. Bu gelirleri biriktirerek ilerde kendime bir şirket kuracağım (baba parası sermayesi) ve onu büyüteceğim.

Sorun şurada ki bu insanlar kazanmayı biliyor.
Dünyadaki tüm parayı tüm insanlara eşit dağıtın en geç 5 ay içerisinde para gene kazanmayı bilende toplanacaktır. Bu iş onu çalıştır ile olmuyor. Unutmayın para parayı çeker. Büyük para büyük paralarla kazanılır.

Aklımda e-kitap yazmak, sonra satmak vardı. Bu şekilde bir kitleye ulaştım instagram üzerinden ve reklam almaya başladım. Belirli bir gelirim var, ilerde teknolojiye dayalı işler yapacağım.

Yani, Türkiye'de okuyup bir yere geleceğine inanan ya da KPSS filan kazanıp memur olarak hayatı boyunca en küçük bir ekonomik özgürlüğe kavuşamayacak insanlar burada dalga geçmişler.

Yani acı gerçekleri kabul etmek tabiki, acı veriyor. Yalanlamak daha kolay, kendini kandırdığında, rahatlamış oluyorsun.

Bunu istediğiniz kadar yapabilirsiniz, Universiteler, masterlar yapar profda olabilirsiniz. Ama dışarda uğruna çalıştığınız şirketin patronu yatlar katlar alırken siz maaş zammını bekleyeceksiniz, hükümete söveceksiniz, birikimcik yapacaksınız.

Gülün abi o zaman,hayata devam, ne diim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…