Artık parayı yönetmelisiniz

Senin bugattin ne renk? Forumda penisim şişti konusundan daha saçma olabilir bu konu

Hocam adam gibi bu işi severek yapan ve cidden çalışan adam çölde de olsa başarır zaten. Sorun kimsenin yapamayacağı değil, herkesin yapamayacağı.

Hindistan'da zaten çocuk konuşmayı öğrenmeden python öğreniyor (!)

Hocam sizi bir kaç aydır böyle konularda görüyorum. Gerçekten çok tecrübeli biri gibi duruyorsunuz. İzniniz olursa borsayla alakalı konular açtığım zaman sizi etiketleyeceğim fikrinizi almak için.
Tabii ki. Elimden geldiği kadar yardım etmek isterim.

Hocam adam gibi bu işi severek yapan ve cidden çalışan adam çölde de olsa başarır zaten. Sorun kimsenin yapamayacağı değil, herkesin yapamayacağı.
Kesinlikle, şartlar çok mu zor? Evet çok zor, ama zaten para için bu kadar çırpınan adam elbet bir yolunu bulur. Kısa yolu yok, deli gibi çalışacaksın. Ama öyle yok 5 te kalkın, 6 da şunu yapıncı motivasyon salaklarının dediği şekilde olmaz. Kafanda sadece nasıl daha fazla kazanırım derdi olacak, ancak o şekilde. Yapanları gördüm, ben denedim olmadı.

2-3 sayfa okudum. Bu işi 5 senedir yaptığını ve aylık 1K kazandığı söylemişsin. Peki 5 senedir hiç değişmediyse bu rakam sence yanlış birşeyler yok mu? Yoksa hala bir yerde patlayıp kazanacağını mı düşünüyorsun? Hayallerini yıkmam istemem ama maalesef o kadar basit değil. Üzülerek söylüyorum bu konu da arkadaşların dediği gibi Andrew Tate izleyip açılmış gibi. Şu fotoyu da bırakıyım yanlış anlamayın kazandığın para yüksek bir meblağ değil ve bunu küçümsemek için söylemiyorum ama birşeyler yapabileceğin miktarlara yakın değil.

( İtemsatış kazancı , 16 yaşındayım )

Sen hayatında ne kadar parayı bir arada gördün

Herkes para kazanmanın derdinde. Forbes'in her yıl açıkladığı ilk 1000'de ki kişilerin hiçbirinin önceliğinin ne en dipten çıkarken ne de şimdi, para olmadığına eminim. Önceliğiniz başarı olmalı. Para kazanmak için de girişimci olmanıza falan gerek yok. Burada mal beyanına da gerek yok onu da belirteyim. Uzun zamandır finans sektöründeyim ve başladığım günden beri tek hedefim daha başarılı olmak. Başarılı olamıyor musunuz? O zaman uyanık olacaksınız. Nerede bir eksik var görmeyi öğreneceksiniz. Konu sahibi arkadaşımıza hayatında başarılar diliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…