ABBAS USTAOĞLU Attopat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 82 14 Haziran 2024 #1 11. sınıfa geçeceğim. Artık sayısal derslerden kurtuldum. Ders olarak Edebiyat, İngilizce ve atölye dersleri olacak o kadar. Çok mutluyum Son düzenleme: 14 Haziran 2024
11. sınıfa geçeceğim. Artık sayısal derslerden kurtuldum. Ders olarak Edebiyat, İngilizce ve atölye dersleri olacak o kadar. Çok mutluyum
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 Yer İzmir 14 Haziran 2024 #2 ABBAS USTAOĞLU dedi: 11. sınıfa geçeceğim. Artık sayısal derslerden kurtuldum. Ders olarak Edebiyat, İngilizce ve atölye dersleri olacak o kadar. Çok mutluyum Genişletmek için tıkla... Eğer YKS'ye gireceksen kurtulduğun falan yok .
ABBAS USTAOĞLU dedi: 11. sınıfa geçeceğim. Artık sayısal derslerden kurtuldum. Ders olarak Edebiyat, İngilizce ve atölye dersleri olacak o kadar. Çok mutluyum Genişletmek için tıkla... Eğer YKS'ye gireceksen kurtulduğun falan yok .
ABBAS USTAOĞLU Attopat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 82 14 Haziran 2024 #3 A1peren dedi: Eğer YKS'ye gireceksen kurtulduğun falan yok . Genişletmek için tıkla... YKS çok düşünmüyorum, dil öğrenip Karadağ'a gitmek istiyorum.
A1peren dedi: Eğer YKS'ye gireceksen kurtulduğun falan yok . Genişletmek için tıkla... YKS çok düşünmüyorum, dil öğrenip Karadağ'a gitmek istiyorum.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 Yer İzmir 14 Haziran 2024 #4 ABBAS USTAOĞLU dedi: YKS çok düşünmüyorum, dil öğrenip karadağ'a gitmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Neden Karadağ?
ABBAS USTAOĞLU dedi: YKS çok düşünmüyorum, dil öğrenip karadağ'a gitmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Neden Karadağ?
ABBAS USTAOĞLU Attopat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 82 14 Haziran 2024 #5 A1peren dedi: Neden Karadağ? Genişletmek için tıkla... Hoşuma gidiyor doğası, tarihi yapıtları.
H Halit oguz Kilopat Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 119 14 Haziran 2024 #6 ABBAS USTAOĞLU dedi: Hoşuma gidiyor doğası, tarihi yapıtları. Genişletmek için tıkla... Para varsa neden olmasın.
ABBAS USTAOĞLU dedi: Hoşuma gidiyor doğası, tarihi yapıtları. Genişletmek için tıkla... Para varsa neden olmasın.
QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.141 Makaleler 1 Çözümler 2 14 Haziran 2024 #7 ABBAS USTAOĞLU dedi: 11. sınıfa geçeceğim. Artık sayısal derslerden kurtuldum. Ders olarak edebiyat, İngilizce ve atölye dersleri olacak o kadar. Çok mutluyum Genişletmek için tıkla... Kol kası
ABBAS USTAOĞLU dedi: 11. sınıfa geçeceğim. Artık sayısal derslerden kurtuldum. Ders olarak edebiyat, İngilizce ve atölye dersleri olacak o kadar. Çok mutluyum Genişletmek için tıkla... Kol kası
ABBAS USTAOĞLU Attopat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 82 14 Haziran 2024 #8 Halit oguz dedi: Para varsa neden olmasın. Genişletmek için tıkla... Evet.
GainEager Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 Yer Fox River 14 Haziran 2024 #9 Evet! Çok komik çok güzel bir haber Senin adına sevindim dostum. Artık sayısal dersler yok
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.696 Çözümler 2 14 Haziran 2024 #10 GainEager dedi: Evet! Çok komik çok güzel bir haber Senin adına sevindim dostum. Artık sayısal dersler yok Genişletmek için tıkla... Gülelim de boşa gitmesin hocam, size.
GainEager dedi: Evet! Çok komik çok güzel bir haber Senin adına sevindim dostum. Artık sayısal dersler yok Genişletmek için tıkla... Gülelim de boşa gitmesin hocam, size.