strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.872 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 8 Eylül 2020 #21 Schnaps dedi: i7 iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Anlatmak istediğim o değil. i7 elbette iyi. Anlatmak istediğim sistemlerine i7 işlemciyi yazıyorlar, nesilini yazmıyorlar.2. nesil ise gibi eski bir nesilse tabii ki iyi değil.
Schnaps dedi: i7 iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Anlatmak istediğim o değil. i7 elbette iyi. Anlatmak istediğim sistemlerine i7 işlemciyi yazıyorlar, nesilini yazmıyorlar.2. nesil ise gibi eski bir nesilse tabii ki iyi değil.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 8 Eylül 2020 #22 Schnaps dedi: i7 iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... İ7 640m çok iyi işlemci hocam, tam bir f/p canavarı. Son düzenleme: 8 Eylül 2020
Schnaps dedi: i7 iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... İ7 640m çok iyi işlemci hocam, tam bir f/p canavarı.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 8 Eylül 2020 #23 Yapacak bir şey yok, insanlarımız araştırmaktan aciz olduğu için yine elimizden geldiği kadarı ile her konuyu cevaplayacağız.
Yapacak bir şey yok, insanlarımız araştırmaktan aciz olduğu için yine elimizden geldiği kadarı ile her konuyu cevaplayacağız.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.755 Makaleler 8 Çözümler 236 Yer İstanbul 8 Eylül 2020 #24 Seradotwav dedi: Ya hocam öyle değil ama, istediğim şekil olmamış. Genişletmek için tıkla... Öneriler artık trol algılanıyor. Biraz çeki düzen vermeye karar verdim
Seradotwav dedi: Ya hocam öyle değil ama, istediğim şekil olmamış. Genişletmek için tıkla... Öneriler artık trol algılanıyor. Biraz çeki düzen vermeye karar verdim
Ricardo Picopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 531 Çözümler 6 Yer Aja 8 Eylül 2020 #25 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.112 Makaleler 4 Çözümler 18 8 Eylül 2020 #26 Blacksidemre dedi: Sosyal'e Öneri "Izoly alınır mı?" konuları yasaklansın. Bana katılanlar beğensin. (!) Genişletmek için tıkla... Sonuna kadar arkandayız. Artık gözlerim kanıyor. Seradotwav dedi: İ7 640m çok iyi işlemci hocam, tam bir f/p canavarı. Genişletmek için tıkla... O kadar fiyat performans ki elektrik harcanmasın diye bilgisayarı açmıyor.
Blacksidemre dedi: Sosyal'e Öneri "Izoly alınır mı?" konuları yasaklansın. Bana katılanlar beğensin. (!) Genişletmek için tıkla... Sonuna kadar arkandayız. Artık gözlerim kanıyor. Seradotwav dedi: İ7 640m çok iyi işlemci hocam, tam bir f/p canavarı. Genişletmek için tıkla... O kadar fiyat performans ki elektrik harcanmasın diye bilgisayarı açmıyor.