Artisan Shidenkai V2 mouse pad gümrüğe takılır mı?

mail attım hocam kendilerine fiyat bilgisine 28 euro falan yazın dedim
O garanti değil ben olsam iptal ederdim yazmazlarsa ürün gümrükte kalır olan senin 2700 lirana olur.

Ayrıca Zaten 2000TL bandında TR'de bile artisan kalitesi çok iyi ürünler çıkıyor hocam keşke foruma önceden sorsaymışsınız biz önerirdik size.

O garanti değil ben olsam iptal ederdim yazmazlarsa ürün gümrükte kalır olan senin 2700 lirana olur.
Kalırsa birdaha geri alamaz mıyım hic bir sekilde ben aslında ürünü alırken DHL diye bir şey işaretledim olurda gümrüğe takılırsa dhl bana mesaj atıyor ve bana bir link veriyor o linkten oduyorum vergisini

Dostum şöyle bir durum var. 30 euro üstü artık ithalat ürünü olarak geçiyor. Kısacası 30 euro üstüne normalin de kat ve kat üstü vergi bindiriyorlar artık.

Eskiden bu sınır 150 euro'ydu sonradan 30 euro'ya indirdiler. Ürünün 5 katına yakın vergi çıkartırlar ürün gümrüğe gelince. Diyorsan ki ben mousepad için 15 bin liraya yakın para veririm buyur bekle. Ama o fiyatı veremeyeceksen ürünü en iyi ihtimal gümrükte bırakırsın o bile sana ürünü boşa almış olacağın için elinde patlar.

Hocam ürün bana 70 dolara falan mal oldu. Ben internet üzerinden hesapladım 1600 TL vergi odeyecekmişim 15 bin TL nereden cıktı?

Hocam ürünün kargo ücreti 30 euro kuralına dahil midir

Son düzenleme:
Değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Değilse ben 46 dolar vermiş oldum

ha
Yani iptal için mail atın öbür türlü devletimize artisan mousepad hediye etmiş olursunuz.
haklısınız hocam ama 15 bin tl bana biraz sacma geldi yani 1600 2000 tl bi civar olursa oderim sorun değil ama 15 bin dediginiz icin biraz tedirgin oldum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…