Artisan Zero SOFT vs XSOFT

2 sene önce SOFT kullanıyordum, memnundum fakat XSOFT almadığım için pişman olmuştum. Sonrasında satmıştım. Şimdi tekrar alacağım. XSOFT almayı düşünüyorum. Çünkü yumuşak pad'leri seviyorum, fakat herhangi bir dezavantajı var mı? Sizin öneriniz nedir?

Dezavantaj sayılır mı bilmem ama daha fazla içe göçme yapar.

Dezavantaj sayılır mı bilmem ama daha fazla içe göçme yapar.
cs2 için alacaktım. sorun olur mu ? bide ilçede yaşadığım için ve kargo şubesi olmadığı için götürüp iade etme şansım yok hocam

Bir tık daha yavaş olur. XSOFT alacaksan da dot skates kullanmaman daha iyi olur. İçeriye daha fazla gömüleceğinden dot ile kasası sürtebilir. Onun dışında bir dezavantajı yok.
Hocam 2 farem var. Birisi razer viper v3 pro. Bunun skatezler kendisininki. Yani boydan boya. Diğer farem ise scyrox v8. Bunun skatezleri DONUT şeklinde değiştirdim. Siz dots olanda sorun olur demişsiniz. DONUT'ta da sorun olur mu ?

cs2 için alacaktım. sorun olur mu ? bide ilçede yaşadığım için ve kargo şubesi olmadığı için götürüp iade etme şansım yok hocam

Hocam 2 farem var. Birisi razer viper v3 pro. Bunun skatezler kendisininki. Yani boydan boya. Diğer farem ise scyrox v8. Bunun skatezleri DONUT şeklinde değiştirdim. Siz dots olanda sorun olur demişsiniz. DONUT'ta da sorun olur mu ?
Buna kendin karar vereceksin bizim önerimiz ile olacak bir durum değil. Aşırı derecede bir fark olmaz zaten.

Yüzey alanı her türlü azaldığından tam skatese göre daha fazla içine göçer ama bastırmadan oynuyorsan fark göremezsin. Aklında bulunsun diye yazdım illa böyle olacak diye değil, merak etme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı