Steam Artwork büyütmek için kullanılan kod zararlı mı?

Abdn Can

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Steam artwork ekrana tam uymuyor. Bildiğiniz gibi yüklediğimizde kenarlarda boşluk kalıyor bunun için;

$J('#image_width').val(1000).attr('id',''),$J('#image_height').val(1).attr('id','');

Bu şekilde bir kod kullanılıyor ve boyutu büyüterek tam oturtuyor.

Kodu tarayıcı öğeyi denetle konsol kısmına onaylayarak yazıyoruz tabii tarayıcı bizi önce uyarıyor bulduğunuz her şeyi kopyalamayayın diye.

Sözün özü bu kodu herhangi bir zararı var mı? Tarayıcı üstünden kullandım ve profil tam istediğim gibi oldu fakat kodun bir zararı olup olmadığını öğrenmek istiyorum.

Arkadaşlar merhaba, Steam artwork ekrana tam uymuyor. Bildiğiniz gibi yüklediğimizde kenarlarda boşluk kalıyor bunun için;

$J('#image_width').VAL(1000).attr('ID',"),$j('#image_height').VAL(1).attr('ID',");

Bu şekilde bir kod kullanılıyor ve boyutu büyüterek tam oturtuyor.

Kodu tarayıcı öğeyi denetle konsol kısmına onaylayarak yazıyoruz tabii tarayıcı bizi önce uyarıyor bulduğunuz her şeyi kopyalamayayın diye.

Sözün özü bu kodu herhangi bir zararı var mı? Tarayıcı üstünden kullandım ve profil tam istediğim gibi oldu fakat kodun bir zararı olup olmadığını öğrenmek istiyorum.

Bu artık işlemiyor diye biliyorum ama yapıyordum bende zararı olmuyordu.

Herhangi bir zararı yok. O resmi, o şekilde uzatmak için kullanmak zorundasınız. Hala işe yarıyor ve sıkıntı yaratmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı