İlk öncelikle attığınız sitedeki arkadaş yıllardır bu işi yapıyor ve Steam topluluğunda en tanınan profil designer'lardan biri. Haliyle yüksek meblağlara çalışıyor. O seviyede bir işi Türkiye'de de yapanlar mevcut ancak benzer fiyatları talep ediyorlar.
Örnek:
Merhaba, ben DryreL (Gökdeniz Çetin). Yaklaşık 2 yıldır müşterilerim için animasyonlu Steam çizim vitrini tasarlıyorum. Bu zamana kadar 200'den fazla satış üzerinden müşterilerimden 4.9/5.0 puanlamaya sahibim. Deviantart profilimden portfolyoma bakabilirsiniz. YouTube hesabımdan bazı speed art...
Yüksek animasyon kaliteli, özel bir çizim istiyorsanız ciddi meblağları gözden çıkarmanız gerekmekte.
Bu arkadaşların aksine biraz daha uygun fiyata Fiverr'dan birini bulabilme ihtimaliniz de mevcut.
Linki şöyle bırakayım, inceleyin:
Forumda nispeten uygun fiyatlara çalışan, çok çok kaliteli olmasa da güzel çizimler yapabilen bir arkadaş da mevcut, onun konusunu da bırakmış olayım:
Ödeme olarak Papara ve IBAN kabul ediyorum. - tekrar aktifim, mesaj atmanız yeterlidir Vitrin örnekleri: Pieria Artwork Service İletişim: Discord: pieria Steam: Steam Community :: Pieria Fiyatlar için mesaj atmanız yeterlidir. Konuda bahsi geçen fiyatlara aldırmayın.
Bunlar dışında daha ekonomik bir yol tercih etmek isterseniz Deviantart üzerinden 5-10 dolar gibi ücretlere size özel olarak tasarlanmamış ancak sadece kullanıcı adınızı eklettirebileceğiniz türden çizimler de satın alabilirsiniz. Tabii ki üst seviye animasyonlara sahip olmayacaklardır.
Ek olarak üstteki arkadaşın belirttiği gibi Deviantart'ta ücretsiz çizimler de mevcut ancak kendi istediğiniz tarzda bulmanız bir hayli zor. Genelde ücretsiz olan çizimler pek animasyona sahip olmuyor veya binlerce kişi tarafından kullanılan türden çizimler oluyor.
Son olarak ileri seviye animasyonlu çizimler yapabilmek için ciddi bir After Effects ve Photoshop bilgisi gerekmekte. Herhangi bir programı direkt indirip yapabileceğiniz türden bir işlem değil maalesef ki.