Steam Artwork için öneri

IIMERT

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi sosyaller; Steam'de düzgün, hoş görünen, göze hitap eden bir profil yapmak istiyorum ama Türkçe kaynak bulamadım doğru düzgün. Steam de sağ olsun dosya yükleme boyut sınırını 5MB yaptığı için kendim yapıp da bir şeyler ekleyemiyorum. Çünkü yaptığım şeyi 5MB'a düşürünce ne resimler ne de yazılar adam gibi okunur hale geliyor. İstediğim tarzda ortaya iş çıkarabilecek birini buldum lakin kendisi yabancı ve 30-450 dolar arası fiyat belirlemiş kendine. Sayfasını ve içeriklerini şöyle inceleyebilirsiniz; snaws.design service. Bu tarzda TR'de nerede nasıl kime yaptırabilirim? Veya da ben hangi programda benzer işleri yapabilirim? Yardımınız için teşekkürler şimdiden.

Bu da benim Steam profilim: Steam Community :: IIMERT

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
İlk öncelikle attığınız sitedeki arkadaş yıllardır bu işi yapıyor ve Steam topluluğunda en tanınan profil designer'lardan biri. Haliyle yüksek meblağlara çalışıyor. O seviyede bir işi Türkiye'de de yapanlar mevcut ancak benzer fiyatları talep ediyorlar.

Örnek:

Yüksek animasyon kaliteli, özel bir çizim istiyorsanız ciddi meblağları gözden çıkarmanız gerekmekte.

Bu arkadaşların aksine biraz daha uygun fiyata Fiverr'dan birini bulabilme ihtimaliniz de mevcut.

Linki şöyle bırakayım, inceleyin:

Forumda nispeten uygun fiyatlara çalışan, çok çok kaliteli olmasa da güzel çizimler yapabilen bir arkadaş da mevcut, onun konusunu da bırakmış olayım:

Bunlar dışında daha ekonomik bir yol tercih etmek isterseniz Deviantart üzerinden 5-10 dolar gibi ücretlere size özel olarak tasarlanmamış ancak sadece kullanıcı adınızı eklettirebileceğiniz türden çizimler de satın alabilirsiniz. Tabii ki üst seviye animasyonlara sahip olmayacaklardır.

Ek olarak üstteki arkadaşın belirttiği gibi Deviantart'ta ücretsiz çizimler de mevcut ancak kendi istediğiniz tarzda bulmanız bir hayli zor. Genelde ücretsiz olan çizimler pek animasyona sahip olmuyor veya binlerce kişi tarafından kullanılan türden çizimler oluyor.

Son olarak ileri seviye animasyonlu çizimler yapabilmek için ciddi bir After Effects ve Photoshop bilgisi gerekmekte. Herhangi bir programı direkt indirip yapabileceğiniz türden bir işlem değil maalesef ki.

Son düzenleme:
Ben genelde Steam"de artwork gruplarına girip üyelerin profillerini geziyorum illaki seveceğim bişey görüp çalıyorum.

Ben genelde Steam"de artwork gruplarına girip üyelerin profillerini geziyorum illaki seveceğim bişey görüp çalıyorum.
vallahi herhalde yalan olmasın 300 400 hesap gezmişimdir bi türlü denk gelemedim ama

vallahi herhalde yalan olmasın 300 400 hesap gezmişimdir bi türlü denk gelemedim ama
Çok spesifik birşey aramıyorsan bulunuyor aslında. Filigran ekliyolar filigran eklemeseler hepsini kullanabilirsin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…