Tabanı leş, tutmuyor. Xrades veya urzuvanın modellerine bir göz atın.Göruntusu güzel, fiyatı iyi, sizce alınır mı? Pek üst düzey bir beklentim yok. Elimde şu an 80 liraya aldığım eski bir pad var. Yenilik lazım. Bir de sizce hangi desen iyi?
Tabanı leş, tutmuyor. Xrades veya urzuvanın modellerine bir göz atın.
xrades hosuma gitti urzuvada pek bana uygun bulamadim. Biraz gorunus acisindan guzel bir seyler arıyorum. Profesyonel olarak oynamiyorum sonucta. İyi midir xrades alsam.Tabanı leş, tutmuyor. Xrades veya urzuvanın modellerine bir göz atın.
Xrades hosuma gitti urzuvada pek bana uygun bulamadim. Biraz gorunus acisindan guzel bir seyler arıyorum. Profesyonel olarak oynamiyorum sonucta. İyi midir xrades alsam.
O zaman onu tercih edeyim. Peki mm çok fark ettirir mi. Arada fiyat oynuyor butce suan dusuk acilen lazım yakın zamanda alıcam.Onun da tabanı urzuva kadar olmasa da aruwdan iyi.
Hangi yüzeyi tercih edeceksiniz?O zaman onu tercih edeyim. Peki mm çok fark ettirir mi. Arada fiyat oynuyor butce suan dusuk acilen lazım yakın zamanda alıcam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.