freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.380 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #1 Aruz ölçüsüyle şiir yazmak istiyorum ama nedense internete kaynak bulamıyorum. Sadece tanımı falan bulabildim. Aruz ölçüsünü nasıl kullanarak şiir yazabilirim?
Aruz ölçüsüyle şiir yazmak istiyorum ama nedense internete kaynak bulamıyorum. Sadece tanımı falan bulabildim. Aruz ölçüsünü nasıl kullanarak şiir yazabilirim?
yusufylmz_26 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 801 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo İdeapad Gaming 3 GTX 1650 Ti Ryzen 5 4600h 16 GB Ram Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #2 Önce bir aruz kalıbı belirleyip şiiri, kelimeleri o kalıba uydurman gerek. Önce şiiri yazıp sonra kalıba uydurmaya çalışma.
Önce bir aruz kalıbı belirleyip şiiri, kelimeleri o kalıba uydurman gerek. Önce şiiri yazıp sonra kalıba uydurmaya çalışma.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.380 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #3 yusufylmz_26 dedi: Önce bir aruz kalıbı belirleyip şiiri, kelimeleri o kalıba uydurman gerek. Önce şiiri yazıp sonra kalıba uydurmaya çalışma. Genişletmek için tıkla... Hocam örnek verebilir misiniz?
yusufylmz_26 dedi: Önce bir aruz kalıbı belirleyip şiiri, kelimeleri o kalıba uydurman gerek. Önce şiiri yazıp sonra kalıba uydurmaya çalışma. Genişletmek için tıkla... Hocam örnek verebilir misiniz?