Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.099 Makaleler 4 Çözümler 15 27 Aralık 2020 #11 Kerem.Arslan dedi: Evet tıkladım buradan ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yanıt Süresi veya Tepki hızı gösterim olarak geçen ayarı hızlandır veya hızlı yap.
Kerem.Arslan dedi: Evet tıkladım buradan ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yanıt Süresi veya Tepki hızı gösterim olarak geçen ayarı hızlandır veya hızlı yap.
E Efeclb Decapat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 152 27 Aralık 2020 #12 Sana bir link atacağım monitör markası Gamepower ama Monster ile atnı menüyü kullanıyor orada detaylıca anlatmış.
Sana bir link atacağım monitör markası Gamepower ama Monster ile atnı menüyü kullanıyor orada detaylıca anlatmış.
Kerem.Arslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 1.436 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #13 Efeclb dedi: OverDrive'yi yüksek yapacaksın mprtyi açıcaksın. Mprt açmassan monitör 4 ms olur Genişletmek için tıkla... Hangi menüde bulunuyor bu seçenekler?
Efeclb dedi: OverDrive'yi yüksek yapacaksın mprtyi açıcaksın. Mprt açmassan monitör 4 ms olur Genişletmek için tıkla... Hangi menüde bulunuyor bu seçenekler?
E Efeclb Decapat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 152 27 Aralık 2020 #14 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kanka bu videoyu izle hepsinin cevabını bulucaksın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kanka bu videoyu izle hepsinin cevabını bulucaksın
Kerem.Arslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 1.436 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #15 Dediğiniz ayarları yaptım @Efeclb bey ama çok bir değişiklik olmadı. :/
E Efeclb Decapat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 152 27 Aralık 2020 #16 Kanka ben bu kadar yapmıştım azalma olmuştu.
Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.099 Makaleler 4 Çözümler 15 27 Aralık 2020 #17 Kerem.Arslan dedi: Dediğiniz ayarları yaptım @Efeclb bey ama çok bir değişiklik olmadı. :/ Genişletmek için tıkla... Benim dediğim ayarları yapar mısın?
Kerem.Arslan dedi: Dediğiniz ayarları yaptım @Efeclb bey ama çok bir değişiklik olmadı. :/ Genişletmek için tıkla... Benim dediğim ayarları yapar mısın?
Kerem.Arslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 1.436 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #18 Arda9843 dedi: Benim dediğim ayarları yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı videoyu şimdi gördüm, video bitsin sizin dediklerinizi de yapacağım Arda9843 dedi: Benim dediğim ayarları yapar mısın? Genişletmek için tıkla... OSD menüsünde dediğiniz ayarların hiçbirisi yok. Ghosting videoları: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 27 Aralık 2020
Arda9843 dedi: Benim dediğim ayarları yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı videoyu şimdi gördüm, video bitsin sizin dediklerinizi de yapacağım Arda9843 dedi: Benim dediğim ayarları yapar mısın? Genişletmek için tıkla... OSD menüsünde dediğiniz ayarların hiçbirisi yok. Ghosting videoları: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et