Aryond A27 vs KG251QDBMIIPX vs ED270X

Bütçe
2200

Feelice

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar herkese. Yazın bir PC toplayacağım (i3 10100F GTX 1650S / GTX1060 / GTX1660) ve bir monitöre ihtiyacı var. Ben de almışken 240 Hz olsun dedim. Ve bütçeme uygun bu monitörleri buldum:
Aryond A27 V1.1 240 Hz Oyuncu Monitörü | Monster Notebook
https://www.hepsiburada.com/acer-ni...d-curved-monitor-um-he0ee-x01-p-HBV0000103LRV
Acer KG251QDbmiipx Monitör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Panel kısmı önemlidir yani VA olmasını tercih ederim ama TN ile film/dizi izlerken çok sıkıntı yaratmazsa TN panel olabilir. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu monitörü ben de çok merak ediyorum, acaba 24GU2 almak yerine bundan mı alsam? 240 hertz gerçekten çok cezbediyor, bir de bu fiyata.

Monster diye marka ırkçılığı yapılmamasını dilerim. Acer pek güvendiğim bir marka olmamasına karşın yine de kullanıcı yorumları çok olumlu. Yine Monster aynı şekilde kullanıcı yorumları ortalama ve pek güven vermese de ülkede çok kaliteli şeyler hep çok pahalı oluyor.

Bu monitörü ben de çok merak ediyorum, acaba 24GU2 almak yerine bundan mı alsam? 240 Hertz gerçekten çok cezbediyor, bir de bu fiyata.

Monster diye marka ırkçılığı yapılmamasını dilerim. Acer pek güvendiğim bir marka olmamasına karşın yine de kullanıcı yorumları çok olumlu. Yine Monster aynı şekilde kullanıcı yorumları ortalama ve pek güven vermese de ülkede çok kaliteli şeyler hep çok pahalı oluyor.

Sanırım düşündüklerimi özetlediniz 😂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı