xezcamusa Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 84 29 Mayıs 2021 #11 ItsAllGoodman dedi: Onların olması gerekiyor zaten. Hep vardı fakat nasıl fark etmediniz bilmiyorum. @xezcamusa Genişletmek için tıkla... İlk günlerde böyle değildi emindim.
ItsAllGoodman dedi: Onların olması gerekiyor zaten. Hep vardı fakat nasıl fark etmediniz bilmiyorum. @xezcamusa Genişletmek için tıkla... İlk günlerde böyle değildi emindim.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.160 Makaleler 3 Çözümler 194 29 Mayıs 2021 #12 xezcamusa dedi: İlk günlerde böyle değildi emindim. Genişletmek için tıkla... Hayır, öyleydi. O siyah bantlar panelden dışarıya ışık taşmaması için konuluyor.
xezcamusa dedi: İlk günlerde böyle değildi emindim. Genişletmek için tıkla... Hayır, öyleydi. O siyah bantlar panelden dışarıya ışık taşmaması için konuluyor.
xezcamusa Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 84 29 Mayıs 2021 #13 ItsAllGoodman dedi: Onların olması gerekiyor zaten. Hep vardı fakat nasıl fark etmediniz bilmiyorum. @xezcamusa Genişletmek için tıkla... birde maus sağ tarafın içine giriyor
ItsAllGoodman dedi: Onların olması gerekiyor zaten. Hep vardı fakat nasıl fark etmediniz bilmiyorum. @xezcamusa Genişletmek için tıkla... birde maus sağ tarafın içine giriyor
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.160 Makaleler 3 Çözümler 194 29 Mayıs 2021 #14 Sağa ve alt tarafa girmeli fakat üst ve sola girmemeli. Bir kontrol et.
xezcamusa Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 84 29 Mayıs 2021 #15 ItsAllGoodman dedi: Sağa ve alt tarafa girmeli fakat üst ve sola girmemeli. Bir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Evet öyle hocam sağ ve alt tarafa giriyor imleç.
ItsAllGoodman dedi: Sağa ve alt tarafa girmeli fakat üst ve sola girmemeli. Bir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Evet öyle hocam sağ ve alt tarafa giriyor imleç.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.160 Makaleler 3 Çözümler 194 29 Mayıs 2021 #16 xezcamusa dedi: Evet öyle hocam sağ ve alt tarafa giriyor imleç. Genişletmek için tıkla... Monitör olması gerektiği gibi. Bir anormallik yok o zaman.
xezcamusa dedi: Evet öyle hocam sağ ve alt tarafa giriyor imleç. Genişletmek için tıkla... Monitör olması gerektiği gibi. Bir anormallik yok o zaman.
xezcamusa Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 84 29 Mayıs 2021 #17 ItsAllGoodman dedi: Monitör olması gerektiği gibi. Bir anormallik yok o zaman. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam fark etmemişim o zaman.
ItsAllGoodman dedi: Monitör olması gerektiği gibi. Bir anormallik yok o zaman. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam fark etmemişim o zaman.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.160 Makaleler 3 Çözümler 194 29 Mayıs 2021 #18 xezcamusa dedi: Teşekkürler hocam fark etmemişim o zaman. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.