Uvu Centipat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci (CPU): AMD Ryzen 9 7900 Ekran Kartı (GPU): NVIDIA RTX 4070 Ventus 3X OG RAM (Bellek): 64 GB RAM Depolama: 2 TB SSD Anakart: ASUS ROG B650E-F Ses Kartı: Sound BlasterX AE-5 Monitör: ARYOND V2 Cinsiyet Diğer 27 Mayıs 2025 #1 Monitör Aryond A32 V2 180 Hz Oyuncu Monitörü Monitörüm 180 Hz'de yarım saat kullanımda ısınıyor. Modeli Aryond A32 V2 180 Hz oyuncu monitörüü GPU'm MSI RTX 4070 Ventus 3X 12 GB.
Monitörüm 180 Hz'de yarım saat kullanımda ısınıyor. Modeli Aryond A32 V2 180 Hz oyuncu monitörüü GPU'm MSI RTX 4070 Ventus 3X 12 GB.
L Lemofas Picopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 955 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #2 Monitörün ısınmasından doğal birşey yok. Kaç derece olduğu önemli. Artı 0 Eksi
KS KS Uvu Centipat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci (CPU): AMD Ryzen 9 7900 Ekran Kartı (GPU): NVIDIA RTX 4070 Ventus 3X OG RAM (Bellek): 64 GB RAM Depolama: 2 TB SSD Anakart: ASUS ROG B650E-F Ses Kartı: Sound BlasterX AE-5 Monitör: ARYOND V2 Cinsiyet Diğer 5 Haziran 2025 #3 Yani tam bakmadım ama alev alıyordu. Yanımda kullandığın fanı ona tutuyorum anca öylr soğuyor. Lemofas dedi: Monitörün ısınmasından doğal bir şey yok. Kaç derece olduğu önemli. Genişletmek için tıkla... Yani ekran gitgel yapıyor kararıyor anlık tam derece olarak vilmiyorum ama. Son düzenleme: 13 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Yani tam bakmadım ama alev alıyordu. Yanımda kullandığın fanı ona tutuyorum anca öylr soğuyor. Lemofas dedi: Monitörün ısınmasından doğal bir şey yok. Kaç derece olduğu önemli. Genişletmek için tıkla... Yani ekran gitgel yapıyor kararıyor anlık tam derece olarak vilmiyorum ama.
L Lemofas Picopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 955 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #4 Uvu dedi: Yani tam bakmadım ama alev alıyordu. Yanımda kullandığın fanı ona tutuyorum anca öylr soğuyor. Yani ekran gitgel yapıyor kararıyor anlık tam derece olarak vilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkartıyorsa servise gönderin. Eğer alalı 14 gün olduysa direkt ürünü iadeye gönderin. Hatalı ürün olma ihtimali var. Artı 1 Eksi
Uvu dedi: Yani tam bakmadım ama alev alıyordu. Yanımda kullandığın fanı ona tutuyorum anca öylr soğuyor. Yani ekran gitgel yapıyor kararıyor anlık tam derece olarak vilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkartıyorsa servise gönderin. Eğer alalı 14 gün olduysa direkt ürünü iadeye gönderin. Hatalı ürün olma ihtimali var.