Asansör çalışınca internet gidiyor

He162A1

Picopat
Yer
Troposfer'de geziniyor.
Çıldıracağım artık. Eskiden TurkNet kullanıyordum, sürekli olarak asansör çalışınca internet gidiyor ve vaad ettikleri hızın 5'te 1'ini alabiliyordum. Bu nedenle Türk Telekom'a geçtim(farkındayım, aynı alt yapıyı kullanıyorlar). Sorunum çözülmüştü, vaad ettikleri hızdaydı ve asansör çalışınca internet gitmiyordu ama bu 5 ay civarında sürdü. Şimdi tekrardan asansör çalışınca internet gitmeye başladı. Bunun sebebi nedir?

Eğer prize gerekli akım gelmiyor diyecek olursanız böyle bir durumda hiç düzelmemesi gerekmez mi? Sonuçta 4-5 ay boyunca sorunsuz kullanabildim.

Çok ilginç bir olay bir bakılması lazım bence.

Asansörün kablosunu koparın(!)

Apartman/site yöneticisine durumu bildirin. Asansörünüz çok yüksek bir miktarda elektrik kullanıyor. Bu yüzden bir asansörcüye gösterilmeli.

Son düzenleme:

Benim durumuma benzer 1-2 konu daha buldum lakin biri dışında cevap gelmemiş. Sadece 1 tane cavap gelmiş. Gelen cevap ise asansör çalışınca prizlere yeterli elektriğin sağlanamaması.

Artık sinirlerim bozuluyor. Çözümü yok mu? En azından dert ortağım bile mi yok?

Hocam apartmandaki elektrik sistemleri güçlü olmayabilir mi acaba? Çünkü aynı anda hem asansöre hemde internete güç sağlayamıyor olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…