- Makaleler
- 11
Arkadaşlar, normalde fazla korkmam ama şu özellikle 1 aydan beri rüyamda asansörden düşüyorum. Ve artık bu bende korku yerini aldı asansörlerden bu yüzden korkuyorum. Ne yapmalıyım?
Yazları babamla asansörsüz 8 katlı binalara su verirdik, cidden yoruyor.Her gün 10-15 kat yürüyerek in çık bakalım korku falan kalıyor mu?
Arkadaşlar, normalde fazla korkmam ama şu özellikle 1 aydan beri rüyamda asansörden düşüyorum. Ve artık bu bende korku yerini aldı asansörlerden bu yüzden korkuyorum. Ne yapmalıyım?
Hocam özellikle eski tip asansör ise çıkarım yürüyerek. Ama yeni nesil bazı asansörlere binerim.Her gün 10-15 kat yürüyerek in çık bakalım korku falan kalıyor mu?
Binmeden o korkuyu yenemezsin, eski asansörler sıkıntı olabilir haklısın da, dersen ki ben yorulmam çıkarım o merdivenleri buyur çık hacım.Hocam özellikle eski tip asansör ise çıkarım yürüyerek. Ama yeni nesil bazı asansörlere binerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.