Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 17 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar böyle bir oyun tasarladığımı belirttim. 2D çizimlere başladım, daha 3D'ye geçmedim. Bana oyunum için öneride bulunabilir misiniz?
Arkadaşlar böyle bir oyun tasarladığımı belirttim. 2D çizimlere başladım, daha 3D'ye geçmedim. Bana oyunum için öneride bulunabilir misiniz?
2 297689 Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 7 17 Eylül 2020 #2 Asansörde ayna olsun.
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 17 Eylül 2020 #3 Optimazsyonunun iyi olması benim için yeterli
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 17 Eylül 2020 #4 Ya, kızmayın ama; asansör konusu açmayacağınızı belirtmemiş miydiniz?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.641 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 17 Eylül 2020 #5 SideWinder dedi: Ya, kızmayın ama; asansör konusu açmayacağınızı belirtmemiş miydiniz? Genişletmek için tıkla... Sadece oyunu hakkında açacağını belirtmişti.
SideWinder dedi: Ya, kızmayın ama; asansör konusu açmayacağınızı belirtmemiş miydiniz? Genişletmek için tıkla... Sadece oyunu hakkında açacağını belirtmişti.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 17 Eylül 2020 #6 Blacksidemre dedi: Sadece oyunu hakkında açacağını belirtmişti. Genişletmek için tıkla... Konuyu iyi okumamışım demek ki.
Blacksidemre dedi: Sadece oyunu hakkında açacağını belirtmişti. Genişletmek için tıkla... Konuyu iyi okumamışım demek ki.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 17 Eylül 2020 #7 297689 dedi: Asansörde ayna olsun. Genişletmek için tıkla... O zaten olacak hocam SideWinder dedi: Ya, kızmayın ama; asansör konusu açmayacağınızı belirtmemiş miydiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bu asansör konusu değil ki, oyun yapıyorum asansör hakkında. Onun için öneride bulunulsun istedim kerobey dedi: Optimazsyonunun iyi olması benim için yeterli Genişletmek için tıkla... Elimden geldiğince iyi yapacağım hocam.
297689 dedi: Asansörde ayna olsun. Genişletmek için tıkla... O zaten olacak hocam SideWinder dedi: Ya, kızmayın ama; asansör konusu açmayacağınızı belirtmemiş miydiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bu asansör konusu değil ki, oyun yapıyorum asansör hakkında. Onun için öneride bulunulsun istedim kerobey dedi: Optimazsyonunun iyi olması benim için yeterli Genişletmek için tıkla... Elimden geldiğince iyi yapacağım hocam.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 17 Eylül 2020 #8 Asansör şeffaf olsun.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.641 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 17 Eylül 2020 #9 Öneri olarak, asansör içinde yere çakılma simülasyonu özelliği olsun. Bir video ile izah edeyim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Öneri olarak, asansör içinde yere çakılma simülasyonu özelliği olsun. Bir video ile izah edeyim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 17 Eylül 2020 #10 Asansörde birileri kalsın, biz kurtaralım. Ya da biz kalalım. "Ekşın" olsun.