A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 17 Eylül 2020 #31 Webcam kullanan insan dedi: Arkadaşlar oyundaki UPS firmalarının adı TechnoUPS by Technotap. Telif yemem değil mi (Technopat değil, technotap) Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş'tan telif yerseniz çok gülerim. Bir şey olacağını sanmıyorum.
Webcam kullanan insan dedi: Arkadaşlar oyundaki UPS firmalarının adı TechnoUPS by Technotap. Telif yemem değil mi (Technopat değil, technotap) Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş'tan telif yerseniz çok gülerim. Bir şey olacağını sanmıyorum.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 17 Eylül 2020 #32 cigneve dedi: Asansörü mü kontrol ediyoruz ben anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben zaten asansörcüyüm. Asansör üzerine oyun yapıyorum. Forumda da asansör konularımla ünlüyüm. Asansör oyunum için öneri istedim. prex dedi: Asansör ibadete açılsın. Genişletmek için tıkla... Ne alaka hocam anlamadım
cigneve dedi: Asansörü mü kontrol ediyoruz ben anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben zaten asansörcüyüm. Asansör üzerine oyun yapıyorum. Forumda da asansör konularımla ünlüyüm. Asansör oyunum için öneri istedim. prex dedi: Asansör ibadete açılsın. Genişletmek için tıkla... Ne alaka hocam anlamadım
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 17 Eylül 2020 #33 Duraklatma ekranı müziği bu olsun; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Şaka yapıyorum, bu müzik telifli.)
Duraklatma ekranı müziği bu olsun; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Şaka yapıyorum, bu müzik telifli.)
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 17 Eylül 2020 #34 acv dedi: Recep Baltaş'tan telif yerseniz çok gülerim. Bir şey olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Atmaz Recep abimiz değil mi @Recep Baltaş Samotne Ciasteczka dedi: Duraklatma ekranı müziği bu olsun; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Şaka yapıyorum, bu müzik telifli.) Genişletmek için tıkla... Durunca hocam "xx. kat" diye ses gelecek zaten.
acv dedi: Recep Baltaş'tan telif yerseniz çok gülerim. Bir şey olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Atmaz Recep abimiz değil mi @Recep Baltaş Samotne Ciasteczka dedi: Duraklatma ekranı müziği bu olsun; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Şaka yapıyorum, bu müzik telifli.) Genişletmek için tıkla... Durunca hocam "xx. kat" diye ses gelecek zaten.
cigneve Kilopat Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 628 Çözümler 2 17 Eylül 2020 #35 O zaman asansör olarak oynamak daha zevkli olabilir göz önünde bulundurun.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 17 Eylül 2020 #36 cigneve dedi: O zaman asansör olarak oynamak daha zevkli olabilir göz önünde bulundurun. Genişletmek için tıkla... Asansör olarak nasıl olacak hocam Şu konuya bakın biraz daha anlarsınız ; Asansör Simulator hakkında öneride bulunun Arkadaşlar böyle bir oyun tasarladığımı belirttim. 2D çizimlere başladım, daha 3D'ye geçmedim. Bana oyunum için öneride bulunabilir misiniz? www.technopat.net
cigneve dedi: O zaman asansör olarak oynamak daha zevkli olabilir göz önünde bulundurun. Genişletmek için tıkla... Asansör olarak nasıl olacak hocam Şu konuya bakın biraz daha anlarsınız ; Asansör Simulator hakkında öneride bulunun Arkadaşlar böyle bir oyun tasarladığımı belirttim. 2D çizimlere başladım, daha 3D'ye geçmedim. Bana oyunum için öneride bulunabilir misiniz? www.technopat.net
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.645 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 17 Eylül 2020 #37 Webcam kullanan insan dedi: Arkadaşlar oyundaki UPS firmalarının adı TechnoUPS by Technotap. Telif yemem değil mi (Technopat değil, technotap Genişletmek için tıkla... Şaka bir yana yöneticilerden izin almanızı öneririm.
Webcam kullanan insan dedi: Arkadaşlar oyundaki UPS firmalarının adı TechnoUPS by Technotap. Telif yemem değil mi (Technopat değil, technotap Genişletmek için tıkla... Şaka bir yana yöneticilerden izin almanızı öneririm.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 17 Eylül 2020 #38 Blacksidemre dedi: Eki Görüntüle 671105 Şaka bir yana yöneticilerden izin almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Ama hocam technopat değil ki yaa Hocam daha moderatörler konulara bakmıyor, nasıl izin isteyeyim
Blacksidemre dedi: Eki Görüntüle 671105 Şaka bir yana yöneticilerden izin almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Ama hocam technopat değil ki yaa Hocam daha moderatörler konulara bakmıyor, nasıl izin isteyeyim
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.645 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 17 Eylül 2020 #39 Webcam kullanan insan dedi: Ama hocam technopat değil ki yaa Hocam daha moderatörler konulara bakmıyor, nasıl izin isteyeyim Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş, @MF, @Ali Güngör, @Emir M., @UBerk, @unnamedington.
Webcam kullanan insan dedi: Ama hocam technopat değil ki yaa Hocam daha moderatörler konulara bakmıyor, nasıl izin isteyeyim Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş, @MF, @Ali Güngör, @Emir M., @UBerk, @unnamedington.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 17 Eylül 2020 #40 @Recep Baltaş, @MF, @Ali Güngör, @Emir M., @UBerk @SideWinder @unnamedington @Samotne Ciasteczka oldu mu hocam?
@Recep Baltaş, @MF, @Ali Güngör, @Emir M., @UBerk @SideWinder @unnamedington @Samotne Ciasteczka oldu mu hocam?