2 292941 Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 2.659 Makaleler 6 Çözümler 15 28 Eylül 2020 #1 @Webcam kullanan insan Asansör Simulatör'ü duyurduğunda PC kaldıramayacağı için kaldıramaz demiştim ama kaldıracak bir PC buldum. Nasıl gidiyor? Umarım iyi bir asansör oyunu sunarsınız bize.
@Webcam kullanan insan Asansör Simulatör'ü duyurduğunda PC kaldıramayacağı için kaldıramaz demiştim ama kaldıracak bir PC buldum. Nasıl gidiyor? Umarım iyi bir asansör oyunu sunarsınız bize.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 28 Eylül 2020 #2 Merakla bekliyoruz. @Webcam kullanan insan
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 28 Eylül 2020 #3 @Webcam kullanan insan Nasıl gidiyor?
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 28 Eylül 2020 #4 Hocam kısa bir süre ara verdim sistemimden dolayı. Yakın zamanda 8000 TL sistem toplayacağım. O zaman devam edeceğim. Şu an basit çizimler yapıyorum.
Hocam kısa bir süre ara verdim sistemimden dolayı. Yakın zamanda 8000 TL sistem toplayacağım. O zaman devam edeceğim. Şu an basit çizimler yapıyorum.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 28 Eylül 2020 #5 Bildirim butonu çökecek etiketleyerek. @Webcam kullanan insan Webcam kullanan insan dedi: Hocam kısa bir süre ara verdim sistemimden dolayı. Yakın zamanda 8000 TL sistem toplayacağım. O zaman devam edeceğim. Şu an basit çizimler yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Pentium'dan kurtuluş.
Bildirim butonu çökecek etiketleyerek. @Webcam kullanan insan Webcam kullanan insan dedi: Hocam kısa bir süre ara verdim sistemimden dolayı. Yakın zamanda 8000 TL sistem toplayacağım. O zaman devam edeceğim. Şu an basit çizimler yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Pentium'dan kurtuluş.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 28 Eylül 2020 #6 Webcam kullanan insan dedi: Hocam kısa bir süre ara verdim sistemimden dolayı. Yakın zamanda 8000 TL sistem toplayacağım. O zaman devam edeceğim. Şu an basit çizimler yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Bitince yayıncılara da gönderirsiniz patlar oyun
Webcam kullanan insan dedi: Hocam kısa bir süre ara verdim sistemimden dolayı. Yakın zamanda 8000 TL sistem toplayacağım. O zaman devam edeceğim. Şu an basit çizimler yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Bitince yayıncılara da gönderirsiniz patlar oyun
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 28 Eylül 2020 #7 Affansen dedi: Bildirim butonu çökecek etiketleyerek. @Webcam kullanan insan Pentium'dan kurtuluş. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam çöktü çökecek sanki Hocam R5 3600 geçeceğim sanırım. Bu, büyük bir devir olacak
Affansen dedi: Bildirim butonu çökecek etiketleyerek. @Webcam kullanan insan Pentium'dan kurtuluş. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam çöktü çökecek sanki Hocam R5 3600 geçeceğim sanırım. Bu, büyük bir devir olacak
2 292941 Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 2.659 Makaleler 6 Çözümler 15 28 Eylül 2020 #8 Webcam kullanan insan dedi: Hocam kısa bir süre ara verdim sistemimden dolayı. Yakın zamanda 8000 TL sistem toplayacağım. O zaman devam edeceğim. Şu an basit çizimler yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun açık dünya mı olacak? Sürprizbozan Bütün oyunlar açık dünya çıktığı için açık dünya olmasa daha iyi olur hocam
Webcam kullanan insan dedi: Hocam kısa bir süre ara verdim sistemimden dolayı. Yakın zamanda 8000 TL sistem toplayacağım. O zaman devam edeceğim. Şu an basit çizimler yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun açık dünya mı olacak? Sürprizbozan Bütün oyunlar açık dünya çıktığı için açık dünya olmasa daha iyi olur hocam
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 28 Eylül 2020 #9 Oyunda ayna olmasın. Karakter görünmemeli bence. Yapımcı için zor olur bence.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 28 Eylül 2020 #10 Kemânkeş- dedi: Bitince yayıncılara da gönderirsiniz patlar oyun Genişletmek için tıkla... Görüştüm hocam 3-5 yayıncıyla. Oynayacaklarını belirttiler. Sıra mail ve ya donate yoluyla Elraenn gibi büyük yayıncılarla görüşmede. Arkadaşlar iki de bir dalga geçiyorlar bu arada "optimizasyon kötü olacak" diye moralim düşüyor Affansen dedi: Oyunda ayna olmasın. Karakter görünmemeli bence. Yapımcı için zor olur bence. Genişletmek için tıkla... Ayna olacak ama karakter gözükmeyecek hocam Asansör aynasız olur mu 292941 dedi: Oyun açık dünya mı olacak? Sürprizbozan Bütün oyunlar açık dünya çıktığı için açık dünya olmasa daha iyi olur hocam Genişletmek için tıkla... Hocam zaten belirli malzemelerle asansör kuracaksınız, o şemadan çıkamazsınız. Ancak eğlenceli olacak.
Kemânkeş- dedi: Bitince yayıncılara da gönderirsiniz patlar oyun Genişletmek için tıkla... Görüştüm hocam 3-5 yayıncıyla. Oynayacaklarını belirttiler. Sıra mail ve ya donate yoluyla Elraenn gibi büyük yayıncılarla görüşmede. Arkadaşlar iki de bir dalga geçiyorlar bu arada "optimizasyon kötü olacak" diye moralim düşüyor Affansen dedi: Oyunda ayna olmasın. Karakter görünmemeli bence. Yapımcı için zor olur bence. Genişletmek için tıkla... Ayna olacak ama karakter gözükmeyecek hocam Asansör aynasız olur mu 292941 dedi: Oyun açık dünya mı olacak? Sürprizbozan Bütün oyunlar açık dünya çıktığı için açık dünya olmasa daha iyi olur hocam Genişletmek için tıkla... Hocam zaten belirli malzemelerle asansör kuracaksınız, o şemadan çıkamazsınız. Ancak eğlenceli olacak.