Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 28 Eylül 2020 #81 Taptic dedi: @Affansen Hiçbir gelişme gördünüz mü?Benim görmediğim bir gelişme varsa kusuruma bakmayın. Varsa yoksa hayaller konuşuluyor. Genişletmek için tıkla... Emeği geçenler kısmını düzenliyordum. Yeni sistem toplanınca bir şeyler ortaya çıkmaya devam eder. @Webcam kullanan insan mail yazdım. Amacım aşağılamak değil, merak etmiştim. Belki yardımım dokunur diye. Proje güzel. Asansör ve işletme oyunu. Merak ediyoruz haliyle.
Taptic dedi: @Affansen Hiçbir gelişme gördünüz mü?Benim görmediğim bir gelişme varsa kusuruma bakmayın. Varsa yoksa hayaller konuşuluyor. Genişletmek için tıkla... Emeği geçenler kısmını düzenliyordum. Yeni sistem toplanınca bir şeyler ortaya çıkmaya devam eder. @Webcam kullanan insan mail yazdım. Amacım aşağılamak değil, merak etmiştim. Belki yardımım dokunur diye. Proje güzel. Asansör ve işletme oyunu. Merak ediyoruz haliyle.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.862 Makaleler 6 Çözümler 137 28 Eylül 2020 #82 Affansen dedi: Emeği geçenler kısmını düzenliyordum. Yeni sistem toplanınca bir şeyler ortaya çıkmaya devam eder. Genişletmek için tıkla... O en son yapılır ama kolay gelsin. Bir iş çıkmasını ben de çok isterim. İzlenimlerim ise sadece lafta olduğu yönünde. Kolay gelsin size de tekrar.
Affansen dedi: Emeği geçenler kısmını düzenliyordum. Yeni sistem toplanınca bir şeyler ortaya çıkmaya devam eder. Genişletmek için tıkla... O en son yapılır ama kolay gelsin. Bir iş çıkmasını ben de çok isterim. İzlenimlerim ise sadece lafta olduğu yönünde. Kolay gelsin size de tekrar.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 28 Eylül 2020 #83 Taptic dedi: O en son yapılır ama kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Ne yapalım. Can sıkıntısı. Emeği geçenler bölümü ya da ara bölüm videolarını denemeyi düşünüyorum. Bir de @Webcam kullanan insan izin verirse logo denemek istiyorum. Deneyebilir miyim?
Taptic dedi: O en son yapılır ama kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Ne yapalım. Can sıkıntısı. Emeği geçenler bölümü ya da ara bölüm videolarını denemeyi düşünüyorum. Bir de @Webcam kullanan insan izin verirse logo denemek istiyorum. Deneyebilir miyim?
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 28 Eylül 2020 #84 Affansen dedi: Bir de @Webcam kullanan insan izin verirse logo denemek istiyorum. Deneyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet
Affansen dedi: Bir de @Webcam kullanan insan izin verirse logo denemek istiyorum. Deneyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet
3 357909 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 416 28 Eylül 2020 #85 Webcam kullanan insan dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Oyunun ana ekranına kocaman bir "K E E" yazsan ne güzel olur be. Vallaha 10 numara hareket olur.
Webcam kullanan insan dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Oyunun ana ekranına kocaman bir "K E E" yazsan ne güzel olur be. Vallaha 10 numara hareket olur.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 28 Eylül 2020 #86 357909 dedi: Oyunun ana ekranına kocaman bir "K E E" yazsan ne güzel olur be. Vallaha 10 numara hareket olur. Genişletmek için tıkla... Oyun "Asansor Simulator" KEE simulator değil. Webcam kullanan insan dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Cümlenin sonuna nokta koymayı unutmayın. Logoyu yaptım. Ufak bir deneme. Bir bakabilirsiniz. Son düzenleme: 28 Eylül 2020
357909 dedi: Oyunun ana ekranına kocaman bir "K E E" yazsan ne güzel olur be. Vallaha 10 numara hareket olur. Genişletmek için tıkla... Oyun "Asansor Simulator" KEE simulator değil. Webcam kullanan insan dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Cümlenin sonuna nokta koymayı unutmayın. Logoyu yaptım. Ufak bir deneme. Bir bakabilirsiniz.
egenalbandit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.836 Çözümler 9 4 Ekim 2020 #87 Heyecanlandım bak şimdi. Biri dese asansör oyunu bekleyeceksin, herhalde gülüp geçerdim. Baya baya asansör oyunu bekliyoruz ama şimdi
Heyecanlandım bak şimdi. Biri dese asansör oyunu bekleyeceksin, herhalde gülüp geçerdim. Baya baya asansör oyunu bekliyoruz ama şimdi