282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 6 Ekim 2020 #11 Webcam kullanan insan dedi: Hayır edilmeyecek online sınav Bu bir bahane değil ! Genişletmek için tıkla... Hocam dedemin eniştesinin çocuğunun halasının oğlunun sevgilisinin abisinin dedesi ölmüş. Ben gelemeyeceğim.
Webcam kullanan insan dedi: Hayır edilmeyecek online sınav Bu bir bahane değil ! Genişletmek için tıkla... Hocam dedemin eniştesinin çocuğunun halasının oğlunun sevgilisinin abisinin dedesi ölmüş. Ben gelemeyeceğim.
asdddxaw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 1.317 Çözümler 2 Yer İstanbul 6 Ekim 2020 #12 Hocam benim pc patladı telefon bozuldu ama ben her şeye rağmen geleceğim sınava katılacağım bahane yok her zaman savaşmaya devam!
Hocam benim pc patladı telefon bozuldu ama ben her şeye rağmen geleceğim sınava katılacağım bahane yok her zaman savaşmaya devam!
Cengizci Picopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 387 Çözümler 1 Yer Kocaeli/Körfez 6 Ekim 2020 #13 Hocam bir ban yiyip geldim. Sınav kolay olsun, hocam test mi klasik mi?
326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.931 Makaleler 4 Çözümler 101 6 Ekim 2020 #14 Dayım doğurdu, gelemeyeceğim, şaka şaka full çekmeye geliyorum!
SeRReSss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2013 Mesajlar 1.446 Çözümler 9 6 Ekim 2020 #15 Hocam ben asansörde kaldım ya sınava gelemeyeceğim.
Necron Lord Decipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 938 Çözümler 1 Yer VİCTORY BAY 6 Ekim 2020 #16 İnce bağırsağım kalınlaşmış gelemem.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.723 Makaleler 7 Çözümler 94 6 Ekim 2020 #17 282742 dedi: Hocam dedemin eniştesinin çocuğunun halasının oğlunun sevgilisinin abisinin dedesi ölmüş. Ben gelemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bahane değil bunlar! asdddxaw dedi: Hocam benim pc patladı telefon bozuldu ama ben her şeye rağmen geleceğim sınava katılacağım bahane yok her zaman savaşmaya devam! Genişletmek için tıkla... Adamsııınnn Cengizci dedi: Hocam bir ban yiyip geldim. Sınav kolay olsun, hocam test mi klasik mi? Genişletmek için tıkla... Karışık 326001 dedi: Dayım doğurdu, gelemeyeceğim, şaka şaka full çekmeye geliyorum! Genişletmek için tıkla... Adamsıııınnn SeRReSss dedi: Hocam ben asansörde kaldım ya sınava gelemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Ben seni bu günlere eğittim koç parçası! Arkadaşlar şaka bir yana, internetim de şu an bir problem var. Biraz gecikecek sınav. Necron Lord dedi: İnce bağırsağım kalınlaşmış gelemem. Genişletmek için tıkla... Beni ilgilendirmez arkadaşım.
282742 dedi: Hocam dedemin eniştesinin çocuğunun halasının oğlunun sevgilisinin abisinin dedesi ölmüş. Ben gelemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bahane değil bunlar! asdddxaw dedi: Hocam benim pc patladı telefon bozuldu ama ben her şeye rağmen geleceğim sınava katılacağım bahane yok her zaman savaşmaya devam! Genişletmek için tıkla... Adamsııınnn Cengizci dedi: Hocam bir ban yiyip geldim. Sınav kolay olsun, hocam test mi klasik mi? Genişletmek için tıkla... Karışık 326001 dedi: Dayım doğurdu, gelemeyeceğim, şaka şaka full çekmeye geliyorum! Genişletmek için tıkla... Adamsıııınnn SeRReSss dedi: Hocam ben asansörde kaldım ya sınava gelemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Ben seni bu günlere eğittim koç parçası! Arkadaşlar şaka bir yana, internetim de şu an bir problem var. Biraz gecikecek sınav. Necron Lord dedi: İnce bağırsağım kalınlaşmış gelemem. Genişletmek için tıkla... Beni ilgilendirmez arkadaşım.
Cengizci Picopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 387 Çözümler 1 Yer Kocaeli/Körfez 6 Ekim 2020 #18 Ustalar bu sınavdan sonra derbederlik sınavı var. İyi çalışın mazeret istemiyorum.
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 6 Ekim 2020 #19 Webcam kullanan insan dedi: Bahane değil bunlar! Adamsııınnn Karışık Adamsıııınnn Ben seni bu günlere eğittim koç parçası! Arkadaşlar şaka bir yana, internetim de şu an bir problem var. Biraz gecikecek sınav. Genişletmek için tıkla... Valla ölmüş ben ne yapabilirim? Ben mi öldürdüm koskoca 452 yaşındaki adamı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2020
Webcam kullanan insan dedi: Bahane değil bunlar! Adamsııınnn Karışık Adamsıııınnn Ben seni bu günlere eğittim koç parçası! Arkadaşlar şaka bir yana, internetim de şu an bir problem var. Biraz gecikecek sınav. Genişletmek için tıkla... Valla ölmüş ben ne yapabilirim? Ben mi öldürdüm koskoca 452 yaşındaki adamı?
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.723 Makaleler 7 Çözümler 94 6 Ekim 2020 #20 282742 dedi: Valla ölmüş ben ne yapabilirim? Ben mi öldürdüm koskoca 452 yaşındaki adamı? Genişletmek için tıkla... Beni ilgilendirmez, ölmeseymiş. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2020
282742 dedi: Valla ölmüş ben ne yapabilirim? Ben mi öldürdüm koskoca 452 yaşındaki adamı? Genişletmek için tıkla... Beni ilgilendirmez, ölmeseymiş.