Kar taneleri Decapat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 185 Dün 23:51 #1 MESEM'de iş bakiyorum da asansor tamirciligi var. 13K maas falan var isi ogrenip sirket acsam bayağı kazaniliyor. Her asansorden ucret aliyosun.
MESEM'de iş bakiyorum da asansor tamirciligi var. 13K maas falan var isi ogrenip sirket acsam bayağı kazaniliyor. Her asansorden ucret aliyosun.
charde Picopat Katılım 31 Temmuz 2025 Mesajlar 117 Çözümler 1 Bugün 00:08 #2 Kar taneleri dedi: MESEM'de iş bakiyorum da asansor tamirciligi var. 13K maas falan var isi ogrenip sirket acsam bayağı kazaniliyor. Her asansorden ucret aliyosun. Genişletmek için tıkla... Diğer seçeneklerin neler?
Kar taneleri dedi: MESEM'de iş bakiyorum da asansor tamirciligi var. 13K maas falan var isi ogrenip sirket acsam bayağı kazaniliyor. Her asansorden ucret aliyosun. Genişletmek için tıkla... Diğer seçeneklerin neler?
BOZKURT55 Centipat Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 118 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RYZEN 5 5600 İŞLEMCİ MSI A520M-A PRO ANAKART NVİDİA GEFORCE 4060 Tİ 16GB EKRAN KARTI 1 TB SSD 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Bakım Ustası Bugün 00:18 #3 Kar taneleri dedi: MESEM'de iş bakiyorum da asansor tamirciligi var. 13K maas falan var isi ogrenip sirket acsam bayağı kazaniliyor. Her asansorden ucret aliyosun. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle yapılır, bunlar iş bulma garantili işler aynı şekilde elektrik, mekanik, vs.
Kar taneleri dedi: MESEM'de iş bakiyorum da asansor tamirciligi var. 13K maas falan var isi ogrenip sirket acsam bayağı kazaniliyor. Her asansorden ucret aliyosun. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle yapılır, bunlar iş bulma garantili işler aynı şekilde elektrik, mekanik, vs.