Asansör ustası vs hemşire

Seven çekinmiyor katlanıyor hocam.

Haklısınız ama şu rehbercinin işini milyon verseler yapmam o işi yapanın kendine saygısı yoktur kazandığı parayı hak etmiyor bir kere.

Orasına kesinlikle katılıyorum. Ben milli eğitim müfettişiyim günde 400 km yol yapıyorum. Genelde benim aldığım maaştan fazla almaları benim açıkçası zoruma gidiyor. Keşke üniversitede Türkçe öğretmeni değil de rehber öğretmeni olarak ayrılsaydım. Hiç bu müfettişlik işine de karışmasaydım diyorum ama arkadaşın hayat refahını arttıracak bir iş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her işin bir zor yanı vardır derler... Gayet doğru... Fakat rehber öğretmenleri hariç... Bunu sadece öğrenciler zannediyor sanıyordum ama siz bile diyorsanız demek ki doğruymuş.

Bulunduğu işe yakın mühendislik okusa da bu işle bir bağ kuramaz hocam normal bir öğrenci için makine mühendisliği ne ise onun içinde o.

Öyle ama yine de gelecekte kendisi açısından daha iyi olur. Örneğin asansör firması açacak olursa hem zaten gençliğinden işi biliyor olacak hem de üniversite de gördükleriyle kendine katmış olacak gerçekten usta gibi usta olacak.

Evet firma durumunda falan gerekli imzalar açısından vs. mantıklı olabilir haklısınız.

@POTATO mehmet müfettiş kılığında bir lise öğrencisi mi?

Şöyle söyleyeyim tabii ki de yaşımı olması gerektiği gibi girmedim kamu personeli olduğum için pek sitelerde kimliğimi belli etmiyorum. Yaşım 38. Müfettiş olarak da her gün suçlularla uğraşmak canımı sıkıyor. Tecavüzcülerle uğraşmak canımı sıkıyor. Hırsızlarla uğraşmak canımı sıkıyor. Hani sizin tanıdıklarınız nasıl bunalmamış anlayamadım. Tam bir gerici ortam resmen eğitim polisisiniz t. Ürkçe öğretmeni yapacak keyfim olsa bir gün bakmaz istifa ederdim.

Evet firma durumunda falan gerekli imzalar açısından vs. mantıklı olabilir haklısınız.

@POTATO mehmet müfettiş kılığında bir lise öğrencisi mi?

Hocam sen beni birkaç kere konularda gördün benim kimseden gizlim yok benim mesleğim belli.

Hocam hırsız tecavüzcü derken disiplin suçu işleyen haylaz lise öğrencilerden mi bahsediyorsunuz?

Hocam sen beni birkaç kere konularda gördün benim kimseden gizlim yok benim mesleğim belli.
Haklısınız, takılıyorum sadece yanlış anlamayın Emojilerden de belli galiba zaten

Hocam hırsız tecavüzcü derken disiplin suçu işleyen haylaz lise öğrencilerden mi bahsediyorsunuz?

Tabii ki de hayır. Bazı öğretmenler var meslekten men ettiğim adam 14 yaşında çocuğa gitmiş tecavüz etmiş. Ailesi de CİMER üzerinde şikayetini iletmiş. Benim de önüme dosyası gelince gittim ifadeleri aldım. Adam gerçekten pis bir tipti. Meslekten men ettim savcılığa sevk ettim. Öğretmenler böyle bazı müdürler böyle hani adam mesela anaokulunda müdür, 200 ekmek aldığını gösterip 50 ekmek alıyor geri kalan parayı da tıraşlayıp cebine atıyor.

Haklısınız, takılıyorum sadece yanlış anlamayın emojilerden de belli galiba zaten

Tabii ki ben yanlış anlamadım sıkıntı yok

Biraz fazla tabii ki demiş olabilirim anlam karışıklığı için kusura bakmayın

Haklısınız, takılıyorum sadece yanlış anlamayın Emojilerden de belli galiba zaten

Son düzenleme:
Sorun yok ben gayet anladım başka yerde zor bulacağım bilgiler için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…