Rica ederim ne zaman lazım olursaSorun yok ben gayet anladım başka yerde zor bulacağım bilgiler için teşekkürler
Devlet lisesinde bulunanlar bile bir işe yaramıyor dershanedekileri zaten anlatmaya gerek yok. En fazla lisemde arkadaş ilişkilerimizi geliştirmek için en sevdiğiniz arkadaşlarınızı yazın ve öğretmenleri yazın tadında anket yaptı ve ankette baya uğraşılmış bir şey yani sıra falan yazıyor. Onu da paylaşmayacağım deyip paylaşmıştı bir tek orada faydasını gördüm devlet okulunda bulunan rehber hocamın.Her işin bir zor yanı vardır derler... Gayet doğru... Fakat rehber öğretmenleri hariç...Bunu sadece öğrenciler zannediyor sanıyordum ama siz bile diyorsanız demek ki doğruymuş.
Benim denk geldiğim müfettişler denetlemeye diye gelip okula merhabalar diye geri gidiyordu siz şansızsınız galiba.Tabii ki de hayır. Bazı öğretmenler var meslekten men ettiğim adam 14 yaşında çocuğa gitmiş tecavüz etmiş. Ailesi de CİMER üzerinde şikayetini iletmiş. Benim de önüme dosyası gelince gittim ifadeleri aldım. Adam gerçekten pis bir tipti. Meslekten men ettim savcılığa sevk ettim. Öğretmenler böyle bazı müdürler böyle hani adam mesela anaokulunda müdür, 200 ekmek aldığını gösterip 50 ekmek alıyor geri kalan parayı da tıraşlayıp cebine atıyor.
Tabii ki ben yanlış anlamadım sıkıntı yok
Biraz fazla tabii ki demiş olabilirim anlam karışıklığı için kusura bakmayın
Devlet lisesinde bulunanlar bile bir işe yaramıyor dershanedekileri zaten anlatmaya gerek yok. En fazla lisemde arkadaş ilişkilerimizi geliştirmek için en sevdiğiniz arkadaşlarınızı yazın ve öğretmenleri yazın tadında anket yaptı ve ankette bayağı uğraşılmış bir şey yani sıra falan yazıyor. Onu da paylaşmayacağım deyip paylaşmıştı bir tek orada faydasını gördüm devlet okulunda bulunan rehber hocamın.
Kimin kime nasıl baktığını anlamamda acayip yardımı dokunmuştu.
Özelde veya dershanelerde bulunanların eli kolu bağlı, çocuk olsun olmasın döverek ders çalıştıramayacağına göre hiç yakınlaşmıyorlar.
Benim denk geldiğim müfettişler denetlemeye diye gelip okula merhaba diye geri gidiyordu siz şansızsınız galiba.
İzmir hocam Diyarbakır ayrı bir diyar.İşim sadece denetlemek değil, soruşturmalarda bana veriliyor denk geldiğiniz müfettişler toz pembe Türkiye'de yaşıyor herhalde, hangi şehir acaba tâyin isteyelim, çünkü Diyarbakır böyle bir şehir, eğer bakanlık müfettişi ise şaşırmam çünkü hepsi FETÖ'cü, zamanında Ankara seçimlerinde kendi adamlarını koydular üst mevkilere, zaten sizin dediğiniz gibi olsa devlet silah vermez.
Silah yoktu ama kesinde diyemem belki gizli taşıyorsa görememiş olabilirim. Böyle aniden baskında gelir gibi gizli bir makam aracı gibi bir şeyle geldi makam aracı dediğime bakmayın sıradan bir araç ama yardımcı vs. indi araçtan müfettiş dediler bana. Bizim hocanın bir yerler tutuştu o girince sınıfa bir anda. Adeta başka birine döndü görsen tanıyamazsın, bize bazı şeyleri saklattı. Müfettişte hiç oralı bile değildi hocam dersi anlatmaya devam edin dedi izleyeceğim dedi 5 dakika izledi kolay gelsin dedi çıktı.İşim sadece denetlemek değil, soruşturmalarda bana veriliyor denk geldiğiniz müfettişler toz pembe Türkiye'de yaşıyor herhalde, hangi şehir acaba tâyin isteyelim, çünkü Diyarbakır böyle bir şehir, eğer bakanlık müfettişi ise şaşırmam çünkü hepsi FETÖ'cü, zamanında Ankara seçimlerinde kendi adamlarını koydular üst mevkilere, zaten sizin dediğiniz gibi olsa devlet silah vermez.
Çok saygı duyulması gereken, ve yetkisi olması gereken bir iş yapıyorsunuz anlattığınız gibiyse ama ben tabii bu yüzünü görmedim. Bizim okul olaylıydı sanırım bırakın 1 müfettişi 2 3 kere gelmiştir.İşim sadece denetlemek değil, soruşturmalarda bana veriliyor denk geldiğiniz müfettişler toz pembe Türkiye'de yaşıyor herhalde, hangi şehir acaba tâyin isteyelim, çünkü Diyarbakır böyle bir şehir, eğer bakanlık müfettişi ise şaşırmam çünkü hepsi FETÖ'cü, zamanında Ankara seçimlerinde kendi adamlarını koydular üst mevkilere, zaten sizin dediğiniz gibi olsa devlet silah vermez.
İzmir hocam Diyarbakır ayrı bir diyar.
Sen espri yapma çocuğum diye mesaj geliyor hissettim ensemde tokatı.
Silah yoktu ama kesinde diyemem belki gizli taşıyorsa görememiş olabilirim. Böyle aniden baskında gelir gibi gizli bir makam aracı gibi bir şeyle geldi makam aracı dediğime bakmayın sıradan bir araç ama yardımcı vs. indi araçtan müfettiş dediler bana. Bizim hocanın bir yerler tutuştu o girince sınıfa bir anda. Adeta başka birine döndü görsen tanıyamazsın, bize bazı şeyleri saklattı. Müfettişte hiç oralı bile değildi hocam dersi anlatmaya devam edin dedi izleyeceğim dedi 5 dakika izledi kolay gelsin dedi çıktı.
Sene 2010 falan ama. Bende bakıyordum şu adamdaki özgüvenin %1'i bende olsa başka kimseyi kıskanmam diye. Yaşlılar gibi "bizim zamanımızda dayak vardı yeğenim" demeyeceğim ama o hoca iyi dövüyordu. O an biri bir şeyler ağızından laf kaçıracak diye ödü koptu falan. Hatta hocanın dövdüğü öğrencilerden biri söyledi bir şeyler sonra olay çıktı.
Bir şekil hallettiler ama o öğrenciye ne oldu bilinmez. Ortam film sahnesi gibiydi.
Müfettişin geleceği günü bilmiyordu ama olaylar olmuş ki bu dönem geliyorlar gibi bir şeyler söylüyordu. Dersin ortasında çat diye girdi. Adamdaki havalara görmeniz lazım.
Ben ortaokuldan mezun oldum daha da dayak falan kalmadı okullarda. Hey gidi hey.
Çok saygı duyulması gereken, ve yetkisi olması gereken bir iş yapıyorsunuz anlattığınız gibiyse ama ben tabii bu yüzünü görmedim. Bizim okul olaylıydı sanırım bırakın 1 müfettişi 2 3 kere gelmiştir.
Devam ediyor musun hala dostum? Memnun musun?Asansör firmasında stajyer olarak çalışıyorum. Çok kebap iş full yollardasin 30dk yollardaysam 10dk bakım yapıp cikiyorum. Maaşı da 80-100k arası ama bir yandan da hemşire olmak istiyorum. Kararsız kaldım.