Bu sizin başınıza gelmez. Bizim tedbirsizliğimizden dolayı benim başıma geldi. Asansörün kapısı kapanmadan asansör kayıt almıyor, yani düğmeye basınca ışık yanmıyor. Bu yüzden test yapılırken içindeydim. Yukarıdaki kondöktörlerden birisi içerde kalmış. 7 den 6 ya indim. Yukardan "tamam gel" diye seslendiler. Tekrar 7 ye bastım. Ancak kondaktörün içerde kalmasından dolayı aniden asansör aşağı doğru kaydırmaya başladı (kapı falan açık ben içindeyim). 5-6 saniyede kat birden indim. Hemen bağırdım ve düzelttiler. Hızını anlamadığım bir şekilde yukarı çıkmaya başladı.
Asansör boşlukları, korkutucu oluyor. Bir kaç defa tek kapısı bozuk olan çift kapılı asansör kullandığımda fark ettim.
Allah kolaylık versin, size. Kolunuz kırık değil miydi?
Hemen işe dönmüşsünüz.
Asansör boşlukları, korkutucu oluyor. Bir kaç defa tek kapısı bozuk olan çift kapılı asansör kullandığımda fark ettim.
Allah kolaylık versin, size. Kolunuz kırık değil miydi?
Hemen işe dönmüşsünüz.
Geçen sene Eylül ayında kalmıştım ilk kalışım değil 3-4 defa daha kaldım üst komşu bir abimiz sesimi duyup anahtarla açıp kurtarmıştı alarm tuşu yok yanımda telefon da yoktu sakin oldum kapıya bir kaç kez vurdum yardım edin diye bağırmıştım ara ara 45 dk falan durmuşumdur yani şimdi bu konuyu görünce aklıma geldi bir de asansör dar 5 kişilikti bunu yazarken o an aklıma geldi ürktüm bir an