Asansörlerinizi rehin aldım

Amerikanyanın oyunları bunlar

Çingilizce konuşan kafirlerden(!) Ne beklenebilir ki hep oyun peşindeler kendilerini kim sanıyorlar ya!
Yürüyen merdiven diye bir şey icat etmişler, asansörün alternatifi olarak kullanılıyormuş, ben onları kullanıyorum
Onlar asansöre girmiyorlar mı ya? Huh çok fazla bilgi var beynim için bu kadar bilgi çok fazla.

Nedir bu sendeki asansör fantazisi? İmkanın olsa oraya taşınacaksın. Çok sayıda asansör konun var. Özel anılar mı bıraktın içerisinde?
Asansörcüyüm hocam
Sanırım asansörde kalırsanız ne yapmalısınız konumu ve ya asansör parçaları konumu okumadınız ha?(!)
YHA bitti şimdide burada mı başladınız?
Amacımız mizah hocam?
Peki bir soru sormak istiyorum AVM'lerin asansörleri dahil mi? Lütfen olmasın o kadar yürümek istemiyorum bir lolcünün ne kadar yorulacağını tahmin bile edemezsiniz.
Dahil hocam
Geçenlerde apartmandaki çocuklar asansörün düğmeleriyle oynaya oynaya kartı yakmışlar. Sen mi saldın bunları ya?
Amacım bunları durdurmak hocam
Bizim asansöre de gel bak bi ara. Gece 12' den sonra müsaitim.
Buluşalım hocam

Asansörün anahtarı bende var.
Yani bir ihtimal yașarsam kurtulabilirim.
O sadece dışardan işe yarar
Yürüyen merdiven diye bir şey icat etmişler, asansörün alternatifi olarak kullanılıyormuş, ben onları kullanıyorum
Binada yürüyen merdiven mi var hocam
Hocam zor da olsa öğrendim sıkıntı yok.
Tamamdır hocam
Bizim binada corona olduğu için dışarı çıkmıyorum .
Kurtuldunuz hocam
Bana asansörleri hacklemekten başka seçenek bırakmadınız!
Görelim bakalım heykır seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…