2 286525 Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 819 Çözümler 3 5 Ocak 2022 #11 Hocam konu dışı soru olacak ama sormadan duramayacağım siz sanki bir oyun çıkarıyordunuz ne oldu?
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 5 Ocak 2022 #12 286525 dedi: Hocam konu dışı soru olacak ama sormadan duramayacağım siz sanki bir oyun çıkarıyordunuz ne oldu? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar yetersizliğinden ötürü geliştirmeyi bıraktım. Bununla ilgili yazmıştım konuma, oyun konuma. SeRReSss dedi: Ofiste asansörün kapısı tam kapanmadan inmeye başladığı günden beri asansörlerden korkmaya başladım. Ama yine de biniyorum. Genişletmek için tıkla... Garip gerçekten.
286525 dedi: Hocam konu dışı soru olacak ama sormadan duramayacağım siz sanki bir oyun çıkarıyordunuz ne oldu? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar yetersizliğinden ötürü geliştirmeyi bıraktım. Bununla ilgili yazmıştım konuma, oyun konuma. SeRReSss dedi: Ofiste asansörün kapısı tam kapanmadan inmeye başladığı günden beri asansörlerden korkmaya başladım. Ama yine de biniyorum. Genişletmek için tıkla... Garip gerçekten.