Çözüldü Asassin's Creed Revelations %100 save nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

cinar1110

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
Radeon RX 570 Series Sapphire
İşlemci
İntel Core İ5 2400 3.10 Ghz
arkadaşlar Selam
Yaklaşık 1 yıldır falan AC: Revelations oynuyorum. Oyunun hikayesini bitirdim fakat hala %59 da duruyor, ilerleme sürecim ve %100 Save'i yüklediğimde save dosyası arızalanıyor.%100 save yüklemem konusunda bana yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
%100 Save:

* Öncelikle indirdiğiniz Assassins Creed Revelations Save Game dosyasını zipten çıkarın.

* Eğer Assassins Creed Revelations oyununuzun sürümü 1.00 ise, zipten çıkan 40 isimli dosyayı oyunu kurduğunuz dizindeki Orbit klasörünün içine atınız.

* Eğer Assassins Creed Revelations oyununuzun sürümü 1.01 veya başka bir sürüm ise üstteki yöntem işe yaramayabilir. Dolayısıyla üstte ilk yazdığım şekilde, Orbit klasörüne atarak çalıştırmayı deneyin.

* Eğer çalışmazsa 40 isimli dosyayı aşağıda gördüğünüz dizine yapıştırın.
C:\Users\UserName\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\savegame_storage\c2tpZHJvdw

Dizini bulamazsanız bu video işinize yarayabilir:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
%100 Save:

* Öncelikle indirdiğiniz Assassins Creed Revelations Save Game dosyasını zipten çıkarın.

* Eğer Assassins Creed Revelations oyununuzun sürümü 1.00 ise, zipten çıkan 40 isimli dosyayı oyunu kurduğunuz dizindeki Orbit klasörünün içine atınız.

* Eğer Assassins Creed Revelations oyununuzun sürümü 1.01 veya başka bir sürüm ise üstteki yöntem işe yaramayabilir. Dolayısıyla üstte ilk yazdığım şekilde, Orbit klasörüne atarak çalıştırmayı deneyin.

* Eğer çalışmazsa 40 isimli dosyayı aşağıda gördüğünüz dizine yapıştırın.
C:\Users\UserName\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\savegame_storage\c2tpZHJvdw

Dizini bulamazsanız bu video işinize yarayabilir:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm

Teşekkürler çalıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…