Asboard H110NEL anakart nasıldır?

Mhmt cn

Femtopat
Daha fazla  
Bundan 2 ay önce Izoly optimus PF bilgisayar aldım i5 9400F 2.90 GHz -GTX1650 4 GB -asboard 240 GB SSD - 16 GB RAM DDR4 3000 MHz özellikler kötü olmadigi halde PUBG Mobile'i akıcı ayarda oynarken bile donma oluyor, mesela NFS Heat indirdim orta ayarda anca oynatıyor ama alırken dikkatimi çekmedi sonra fark ettim. Anakartım fiyat olarak yeni nesillere göre çok ucuz oldugunu gördüm. Asboard H110NEL Intel DDR4 1151 soket mATX bilenler varsa bilgisayarın nesi eksik yazarsaniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
H110 anakartlar 1151 v1 işlemcileri destekler. İşlemciniz 1151 v2? Bir gariplik var. Oyun içi sıcaklıklar ne alemde?
60 derecenin üzerine çıkmadı
Anakart maksimum 2133MHz RAM destekliyor sizin RAM'iniz 3000MHz olsa da 2133MHz'de çalışır ve PSU falan gibi parçalarda kalitesiz ve ona rağmen çok pahalı hocam 14 gün olmadıysa iade edin bence.
Maalesef aldık napabilirz peki buna
PC'nizin özelliklerine bakın i5 9400F yerine başka işlemci takmış olmasınlar o soket o işlemciyi desteklemiyor.
Yok aynısı yazıyor

Ortada çok ciddi bir sorun var, ilk olarak internetten CPU-Z adlı programı indirin 1 MB bir şey zaten. Oradaki tüm sayfaların fotoğrafını atın CPU, ekran kartı vs. ne takılı ne değil bir öğrenelim. Ondan sonra biraz daha kolay olur. Bu arada ek olarak söyleyeyim bu forumda asla Izoly ve Turbox önerilmez, alanlara da pek yardım edilmez maalesef. Çok tartışma olduğu için insanlar alanlara kendilerince kızıp pek ciddiye almıyorlar. Dediğimi yaparsanız yardımcı olmaya çalışayım. Bundan sonra almadan önce danışırsanız daha iyi olur herhangi bir konuda. Önce danışmak sonra danışmaktan daha iyidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı