Spr1nt Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #1 Asboard H61 anakartın güncel BIOS'larını aradım bulamadım birisi bulup atarsa çok iyi olur. Dosya Ekleri 20250215_170423.jpg 111,9 KB · Görüntüleme: 68
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.947 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 15 Şubat 2025 #2 Spr1nt dedi: Asboard H61 anakartın güncel BIOS'larını aradım bulamadım birisi bulup atarsa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Malesef çok genel bir ürün o, bulunmuyor yıllardır. Bu tip ürünlerde bilinen markaların tercih edilmesinin sebebi en azından desteklerinin olması. Forumda veya internette bulana denk gelmedim. Örnek: Asboard H61 anakartta BIOS nasıl güncellenir?
Spr1nt dedi: Asboard H61 anakartın güncel BIOS'larını aradım bulamadım birisi bulup atarsa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Malesef çok genel bir ürün o, bulunmuyor yıllardır. Bu tip ürünlerde bilinen markaların tercih edilmesinin sebebi en azından desteklerinin olması. Forumda veya internette bulana denk gelmedim. Örnek: Asboard H61 anakartta BIOS nasıl güncellenir?