ASC 9.3 "İnternet Hızlandırıcı" Yazılımı Nasıl Kullanılır?

Makaleler
13
Daha fazla  

Açtığımda sol taraftaki pencere açılıyor bant genişliği seçeneğine girilince sağ taraftaki pencere açılıyor. Kullanan varsa veya buna benzer bir şey kullanıp bu ayarları bilen varsa yardımcı olabilir mi? Amacım kablosuz ağ ile girildiğinde bant genişliğinin yarısını ben diğer yarısını kablosuz ağ kullanan kişiye bölünmesi. Yani kablosuz ağ ile dosya paylaştığında veya indirdiğinde benim oyunumda ping oluyor. Amacım bunu önlemek. Bu yazılım bunu yapabiliyor mu? Yapabiliyorsa yardımcı olun lütfen.
@GCN böyle bir şey var hocam belki seninde işine yarar.

Bir çoğumuz bu programın sıkıntılara yol açtığını biliyoruz. Kullanıp da sorun yaşayan çok fazla. Aynı şekilde bu IOBit'in Driver Booster'ı ile eski bilgisayarımda driver'ları güncellemek istediğimde ekran kartıma muhtemelen yanlış driver yükledi, önce sadece mavi çubuklar gözüküyordu, sonra bayağı kez yeniden başlattıktan sonra mavi ekran yiyerek sürekli restart attırmaya başladı. Zar zor başlangıç onarmadan sistem geri yüklemek zorunda kaldım. Hem ASC'nin tavsiye edilmemesi hem de Driver Booster ile yaşadığım sorundan dolayı bir şirketin iki programı da mı sorunlu olur diyerek kimseye önermiyorum.

Ben eski bilgisayarımda da kullandım ve hiç sorun yaratmadı. Gerçekten işime yaradığını söyleyebilirim. Çoğu programı bende yüklü ve sorun çıkarmadı şu ana kadar.

Kardeş bu program arkadaşın dediği gibi bir çok soruna neden oluyor. Kesinlikle kullanma.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…