Bitsin buraya ekleyecegim hocam henuz cok eksigi var.elinize sağlık hocam güzel olmuş kodu bizimlede paylaşma şansınız varmı
hocam birşey sorabilirmiyim bunu yaparken yapay zekadan yardım alıyormusunuz yoksa hepsini komple siz mi yapıyorsunuzBitsin buraya ekleyecegim hocam henuz cok eksigi var.
Yapay zeka cok yardimci olamıyor genelde. Yapay zekayi documentation olarak kullanıyorum. Özellikle stb image kütüphanelerinin documentationu zayif diye düşünüyorum. Ama direkt kod yazdirmiyorum yapay zekaya.hocam birşey sorabilirmiyim bunu yaparken yapay zekadan yardım alıyormusunuz yoksa hepsini komple siz mi yapıyorsunuz
hocam isterseniz bende yardımcı olabilirim şuan boş boş laptop ekranına bakıyorumdaYapay zeka cok yardimci olamıyor genelde. Yapay zekayi documentation olarak kullanıyorum. Özellikle stb image kütüphanelerinin documentationu zayif diye düşünüyorum. Ama direkt kod yazdirmiyorum yapay zekaya.
hocam bende yardımcı olabilirmiyim
Bilgisayar okuyorum hocam bize istediğiniz projeyi yapin dendi o yuzden yardımsız yapmaya calisiyorum sagolun teklif icin. Kodu merak ediyorsaniz bitince public bir repoya koyacagim sizi de etiketlerim.hocam bende yardımcı olabilirmiyim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.