Aşçılık bölümü mantıklı mı?

Dışlanmak istemiyorsan 9. sınıftan başla, sosyal çevre dışında 9. sınıfın pek eksisi olmaz. Dersleri birkaç ayda toparlarsın.

1 sene kaybetmek istemiyorum. Dediğiniz gibi 9. sınıfta bu sektörün kavramları öğrenilir, kağıtta anlatılır diye düşünüyorum. Umarım 10. sınıftan başlarsam zorlanmam.

Dışlanmak istemiyorsan 9. sınıftan başla, sosyal çevre dışında 9. sınıfın pek eksisi olmaz. Dersleri birkaç ayda toparlarsın.

Dışlanma korkusuna 1 senemi yakmak mantıklı gelmiyor. İngilizceye ağırlık versem (haftada 20 ders) aşçılık kısmı sağlık meslekteki gibi (anatomi, tmu) kadar zor olmayacağını düşünüyorum.

İfadeler: T21
Temelden kasıt zaten 3,5 gereksiz şey hocam. Aşçılık hakkında yeterli bilginiz varsa 10dan başlayın.

Temelden kasıt zaten 3,5 gereksiz şey hocam. Aşçılık hakkında yeterli bilginiz varsa 10dan başlayın.
Hiçbir bilgiye gerek yok, bizim sınıfta 10. sınıfa gelmiş 1.5 sene okumuş Aşçılığın a'sını bilmeyen bir sürü öğrenci vardı. Önemli olan stajda kendini kanıtlaması. Otel seni okul biter bitmez gel bizimle çalış diye davet etmeli.

Stajda kendini kanıtlaması için zaten 3-5 bir şey bilmeli hocam. 3-5 bir şey den kastım da öyle çok büyük bilgiler değil. Birazcık güzel yemek yapabilmek sadece.

Merhaba sence aşçılık bölümü okunur mu zaten cevaplamışsın ama yine de sormak istedim BESYO mu aşçılık mı aşçılığın iş imkânı varmış öyle diyorlar bölüm hakkında kötü şeyler söylememişlerdi sence hâlâ okunur mu?

Önermiyorum hocam ama siz bilirsiniz. Hedefleriniz çok önemli, belki de benim arkadaşlarımın yapamadıklarını yapacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…