D Durmusalilmz Femtopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar ascilik okumayi düşünüyorum. Alanya Aladdin Keykubat Üniversitesini düşünüyorum onerir misiniz onu acik mi sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2022
Arkadaşlar ascilik okumayi düşünüyorum. Alanya Aladdin Keykubat Üniversitesini düşünüyorum onerir misiniz onu acik mi sizce?
3 320195 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 744 Çözümler 1 17 Aralık 2022 #2 Durmusalilmz dedi: Arkadaşlar ascilik okumayi düşünüyorum. Alanya Aladdin Keykubat Üniversitesini düşünüyorum önerir misiniz onu acik mi sizce? Genişletmek için tıkla... Dostum bak eğer kendi işini kuracak isen ve bu işte becerikli isen seç aksi taktirde ne kadro ne devlete bağlı bir meslek ben bilgisayar mühendisliği istiyordum ama şimdi sağlık istiyorum nedeni ise kadrom arkam sağlam olsun bilmem anlatabildimmi
Durmusalilmz dedi: Arkadaşlar ascilik okumayi düşünüyorum. Alanya Aladdin Keykubat Üniversitesini düşünüyorum önerir misiniz onu acik mi sizce? Genişletmek için tıkla... Dostum bak eğer kendi işini kuracak isen ve bu işte becerikli isen seç aksi taktirde ne kadro ne devlete bağlı bir meslek ben bilgisayar mühendisliği istiyordum ama şimdi sağlık istiyorum nedeni ise kadrom arkam sağlam olsun bilmem anlatabildimmi