M Meddmen Hectopat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 235 9 Nisan 2023 #1 Çoğunlukla Steam PUBG oynuyorum ve açıkken sanki monitör titriyor gibi oluya ELMB 1ms olmasını mı sağlıyor bilmiyorum ama ELMB sizce açık mı kapalı mı olmalı?
Çoğunlukla Steam PUBG oynuyorum ve açıkken sanki monitör titriyor gibi oluya ELMB 1ms olmasını mı sağlıyor bilmiyorum ama ELMB sizce açık mı kapalı mı olmalı?
R Rimpel Kilopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #2 FPS oyunlarında açılmamalı 1ms imput lag ekler, ASUS'un Elbm'si veya BenQ'nun DyAc teknolojisi dışında rekabetçi oyunlarda, ELMB hareket bulanıklılığını azaltmaya yarayan teknolojdir Ultra Low Motion blur dur kısaltması.
FPS oyunlarında açılmamalı 1ms imput lag ekler, ASUS'un Elbm'si veya BenQ'nun DyAc teknolojisi dışında rekabetçi oyunlarda, ELMB hareket bulanıklılığını azaltmaya yarayan teknolojdir Ultra Low Motion blur dur kısaltması.
M Meddmen Hectopat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 235 9 Nisan 2023 #3 Rimpel dedi: FPS oyunlarında açılmamalı 1ms imput lag ekler, ASUS'un Elbm'si veya BenQ'nun DyAc teknolojisi dışında rekabetçi oyunlarda, ELMB hareket bulanıklılığını azaltmaya yarayan teknolojdir Ultra Low Motion blur dur kısaltması. Genişletmek için tıkla... şimdi hocam elmb de aynı şekilde input lug ekliyo dimi
Rimpel dedi: FPS oyunlarında açılmamalı 1ms imput lag ekler, ASUS'un Elbm'si veya BenQ'nun DyAc teknolojisi dışında rekabetçi oyunlarda, ELMB hareket bulanıklılığını azaltmaya yarayan teknolojdir Ultra Low Motion blur dur kısaltması. Genişletmek için tıkla... şimdi hocam elmb de aynı şekilde input lug ekliyo dimi
R Rimpel Kilopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #4 hepsi 1ms ekliyor , dyac 0.3 ms ekliyor dyac dışındakiler comp oyunlarında kullanılmamalı 1 ms imput laga rağmen kullanmak istiyorsan o senin tercihin ,avantajı motion clearity daha iyi olur
hepsi 1ms ekliyor , dyac 0.3 ms ekliyor dyac dışındakiler comp oyunlarında kullanılmamalı 1 ms imput laga rağmen kullanmak istiyorsan o senin tercihin ,avantajı motion clearity daha iyi olur