Aseray orduları neden bitmiyor?

Herolynx53

Decipat
Yer
Bayou La Batre, Alabama
Daha fazla  
Ejderha Sancağını imparatorluğu birleştirmek için kullandım vlandiya kuzait ve aserayla savaş halindeyim. Kuzait ve vlandayiyayı tokatladım ama aseray bitmiyor. Bir kişilik ordularını tokatlıyorum iki bin kişiyle geliyorlar.

Yakaladığın lordları ya en iyi şehrine zindana atıp ordu kurma sayısını düşüreceksin ya da riske girip paso kelle alacaksın.

Yakaladığın lordları ya en iyi şehrine zindana atıp ordu kurma sayısını düşüreceksin ya da riske girip paso kelle alacaksın.
Kelle alma taraftarı değilim. Kelle alınca tüm lordlar düşman oluyor. Şuan Kuzey İmparatorluğu vasalıyım. İmparatorluğu birleştirdim. Kral olmak için mevcut kralın ölmesini bekliyorum. Dediğini de yapıyorum ancak Aseray'da çok fazla lord var. Karınca gibiler resmen.

Ya evet biraz fazlalar dediğin gibi ama en iyisi hepsini en iyi şehrine hapse atmak ve bayağı agresif ol yani kur ordunu mesela o civarlarda dolaş şehrin önünde bekle kervanlar giremesin sonra gördüğünü indir.

Ya evet biraz fazlalar dediğin gibi ama en iyisi hepsini en iyi şehrine hapse atmak ve bayağı agresif ol yani kur ordunu mesela o civarlarda dolaş şehrin önünde bekle kervanlar giremesin sonra gördüğünü indir.
Oyunda saçma sapan bir diplomasi sistemi var. Tüm imparatorluğu birleştirdiğim için en güçlü krallık bizim krallığımız oldu doğal olarak. Bunun içinde diğer krallıkların hepsi aynı anda savaş açıyor. Yapay zeka zaten salak gibi gerçekten. Büyük şehir alamıyorlar aldıklarında da sur yıkmadan girip maksimum kayıpla devam ediyorlar. Bundan dolayı yukarıda Sturgiya ile uğraşırken tak Aseray savaş açıyor. Alttan ilerlemesin diye oraya iniyorum dediklerini uyguluyorum hemen hemen tak Kuzait savaş açıyor. Gerçekten çıldırmamak elde değil. Bazen diyorum köye dönüp hayvancılıkla mı uğraşsam ama Kral olmak istiyorum abi salak gibi kendi krallığımı kurmadım onun ceremesini çekiyorum.

Birde nüfus sıkıntısı var. Kral olmadığım için klanım çok nüfus toplayamıyor. Ordu kurma maliyetleri çok yüksek o yüzden sürekli savaşmam lazım. Gerçekten bunaldım savaşmaktan. Bir süre sonra asker gönderiyorum artık ama benim ordum robokop gibi onda sıkıntı yok diğer lordlar ekmek topluyorlar resmen köylü yağmacı falan var birliklerinde yani büyük kayıplar yaşanıyor sonra tekrar ordu kurmak için nüfus harcıyorsun bayağı sıkıldım ve bunaldım bu durumdan. Nüfus olayını çözmem için bir önerin varsa çok iyi olur.

Son düzenleme:
Yani nüfus için en iyi seçenek bol bol adam tokatlamak, turnuvaları kazanmak bir de ne kadar yerleşken varsa o da etki ediyor. Seçimlerde yerleşkeleri sana versinler istersen diğer lordlarla aranı iyi tut mesela tutsak lordlardan birini veya birkaçını ver atıyorum bir iki tane güzel kılıç veya zırh ver ilişkini yükselt.

@BlackDread Tutsak lordları vermek mantıklı gerçekten. Onu deneyeceğim. Şuan 5 büyük şehir 8 kalem var. İmparatorluk birleştiği için bir kale veya şehir aldığımızda tımarı olmayanlara veriyolar genel olarak ben seçime bile giremiyorum şuan zaten yeteri kadar şehrim var garnizon ve birlik giderim 25k 30k arası o yüzden param deli gibi eriyor. Belithor ölecek de ben Kral olacam da inşallah oyundan bıkmam bu süre zarfında, bir de ölümü açmayı unutmuşum. Adamın ecelinin gelmesini bekliyorum resmen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…