SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 30 Eylül 2023 #1 Trafik modunu falan kurdum, her şeyini yaptım, sürüm de güncel. Uygulamanın trafik haritasına başlat basınca crash veriyor ve oyundan atıyor. Çözümü nedir? Araştırdım ama bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2023
Trafik modunu falan kurdum, her şeyini yaptım, sürüm de güncel. Uygulamanın trafik haritasına başlat basınca crash veriyor ve oyundan atıyor. Çözümü nedir? Araştırdım ama bulamadım.
KS KS SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 30 Eylül 2023 #11 rexxz dedi: Evet sıraları yanlış olmuş connect Manager'i silin baştan yükleyin veya direk asetto silin baştan yükleyin. Direk oyunu silin rahat rahat kurun. Genişletmek için tıkla... Asettoyu silersem ayarların hepsi sıfırlanır mı? Artı 0 Eksi
rexxz dedi: Evet sıraları yanlış olmuş connect Manager'i silin baştan yükleyin veya direk asetto silin baştan yükleyin. Direk oyunu silin rahat rahat kurun. Genişletmek için tıkla... Asettoyu silersem ayarların hepsi sıfırlanır mı?
rexxz Hectopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #12 SyLaS61 dedi: Asettoyu silersem ayarların hepsi sıfırlanır mı? Genişletmek için tıkla... Evet ayarları kaydedin isterseniz silmeden yapabilirsiniz ama ne kadar sağlıklı olur bilemem. Artı 0 Eksi
SyLaS61 dedi: Asettoyu silersem ayarların hepsi sıfırlanır mı? Genişletmek için tıkla... Evet ayarları kaydedin isterseniz silmeden yapabilirsiniz ama ne kadar sağlıklı olur bilemem.
KS KS SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 30 Eylül 2023 #13 rexxz dedi: Evet ayarları kaydedin isterseniz silmeden yapabilirsiniz ama ne kadar sağlıklı olur bilemem. Genişletmek için tıkla... Şuan yükleniyor deneyip yazarım, çok teşekkür ederim yardım ettiğiniz için. Artı 0 Eksi
rexxz dedi: Evet ayarları kaydedin isterseniz silmeden yapabilirsiniz ama ne kadar sağlıklı olur bilemem. Genişletmek için tıkla... Şuan yükleniyor deneyip yazarım, çok teşekkür ederim yardım ettiğiniz için.
rexxz Hectopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #14 SyLaS61 dedi: Şu an yükleniyor deneyip yazarım, çok teşekkür ederim yardım ettiğiniz için. Genişletmek için tıkla... Ne demek iyi sosyaller. Artı 0 Eksi
SyLaS61 dedi: Şu an yükleniyor deneyip yazarım, çok teşekkür ederim yardım ettiğiniz için. Genişletmek için tıkla... Ne demek iyi sosyaller.