SamsunLee Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 865 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #1 Hocam arabayı dış kameradan Mouse ile sürüyorum zor oluyor böyle. Dışarıdan direksiyonu görmek için vs. bir mod var mıdır? Teşekkürler.
Hocam arabayı dış kameradan Mouse ile sürüyorum zor oluyor böyle. Dışarıdan direksiyonu görmek için vs. bir mod var mıdır? Teşekkürler.
schnitt Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 422 Çözümler 1 23 Temmuz 2023 #2 SamsunLee dedi: Hocam arabayı dış kameradan Mouse ile sürüyorum zor oluyor böyle. Dışarıdan direksiyonu görmek için vs. bir mod var mıdır? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... bulunca haber verirseniz iyi olur Artı 0 Eksi
SamsunLee dedi: Hocam arabayı dış kameradan Mouse ile sürüyorum zor oluyor böyle. Dışarıdan direksiyonu görmek için vs. bir mod var mıdır? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... bulunca haber verirseniz iyi olur
KS KS SamsunLee Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 865 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #3 schnitt dedi: bulunca haber verirseniz iyi olur Genişletmek için tıkla... TofuSteering hocam. Artı 0 Eksi