B biledna Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Ağustos 2021 #1 ASG Airsoft markalı Beretta M9 model tabancamın emniyetinde bir sorun var. Silah kurulu değilken ve emniyet kapalıyken atış yapmıyor ancak emniyet kapalı haldeyken silahı kurduğum zaman tetik düşüyor. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
ASG Airsoft markalı Beretta M9 model tabancamın emniyetinde bir sorun var. Silah kurulu değilken ve emniyet kapalıyken atış yapmıyor ancak emniyet kapalı haldeyken silahı kurduğum zaman tetik düşüyor. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #2 Tetik mekanizması sorunlu olabilir. Bir uzmanına gösterin derim Artı 0 Eksi
KS KS B biledna Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Ağustos 2021 #3 Nonexistent dedi: Tetik mekanizması sorunlu olabilir. Bir uzmanına gösterin derim Genişletmek için tıkla... Anladım, 50 cm - 1 metreye yakın yükseklikten yere düştü. Bununla ilgili olabilir mi acaba? Artı 0 Eksi
Nonexistent dedi: Tetik mekanizması sorunlu olabilir. Bir uzmanına gösterin derim Genişletmek için tıkla... Anladım, 50 cm - 1 metreye yakın yükseklikten yere düştü. Bununla ilgili olabilir mi acaba?
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #4 biledna dedi: Anladım, 50 cm - 1 metreye yakın yükseklikten yere düştü. Bununla ilgili olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Belki içeride bir bb sıkışmıştır, kendiniz de bakabilirsiniz ama bozma ihtimaliniz var tavsiye etmem. Artı 0 Eksi
biledna dedi: Anladım, 50 cm - 1 metreye yakın yükseklikten yere düştü. Bununla ilgili olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Belki içeride bir bb sıkışmıştır, kendiniz de bakabilirsiniz ama bozma ihtimaliniz var tavsiye etmem.
KS KS B biledna Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Ağustos 2021 #5 Nonexistent dedi: Belki içeride bir bb sıkışmıştır, kendiniz de bakabilirsiniz ama bozma ihtimaliniz var tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Sanmam, birçok kez atış yaptım bu sorundan sonra Artı 0 Eksi
Nonexistent dedi: Belki içeride bir bb sıkışmıştır, kendiniz de bakabilirsiniz ama bozma ihtimaliniz var tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Sanmam, birçok kez atış yaptım bu sorundan sonra
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #6 biledna dedi: Sanmam, birçok kez atış yaptım bu sorundan sonra. Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok hocam, bir bilene gösterin bence. Artı 0 Eksi
biledna dedi: Sanmam, birçok kez atış yaptım bu sorundan sonra. Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok hocam, bir bilene gösterin bence.