Asgard markası nasıldır? Asgard marka M.2 SSD alacağım. Bir sorun yaratır mı? Hazır sistem alacağım için içindeki SSD'yi değiştiremiyorum maalesef.
Hocam satıcı 1.5 yıl kullanmış. Garantisi 3 ay önce bitmiş. Ssd yüzünden sistem bırakılır mı sizce?Yanlış hatırlamıyorsam Kanada'da üretim yapan bir firma ama benim bildiğim çok olumlu dönüşleri yok (genellikle mekanik sorunlar çıkarmış) lakin bulundukları yerde servisleri iyiymiş fakat yine bildiğim üzere bizim ülkede servisi yok o yüzden böyle olabilir:
Hocam sistem 2.el maalesef.Çok önerildiğini söyleyemem. Eğer alacağınız sistemde tek SSD değişmesini istiyorsanız, alacağınız yeri arayıp söylemeniz yeterli olur. İstediğiniz markayı sisteme uygunsa takarlar.
Hocam satıcı 1.5 yıl kullanmış. Garantisi 3 ay önce bitmiş. SSD yüzünden sistem bırakılır mı sizce?
Hocam sistem 2.el maalesef.
Yanlış hatırlamıyorsam Kanada'da üretim yapan bir firma ama benim bildiğim çok olumlu dönüşleri yok (genellikle mekanik sorunlar çıkarmış) lakin bulundukları yerde servisleri iyiymiş fakat yine bildiğim üzere bizim ülkede servisi yok o yüzden böyle olabilir:
Üretim yapan yanlış oldu doğru, firmanın merkezi mi? Sahipleri mi? Bir şeyi oradaydı da hatırlamıyorum baya oldu bakalı 2012'de kurulan bir firmaydı onu net hatırlıyorum. (Saati 10 dolar olan yerde üretim yaptıklarını düşünmem de büyük lüks olmuşÇinli arkadaşlara benziyorlar.![]()
Asgard, DDR5-4800 128 GB RAM Tanıttı
Asgard DDR5-4800 128 GB RAM, 4.800 MHz hızında çalıÅıyor. Shenzhen Jiahe Jinwei Electronic Technology Co. Ltd. çatısı altındaki Ãinli bellek üreticisiwww.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.