Asgard marka SSD alınır mı?

gLadio1

Hectopat
Daha fazla  
Asgard markası nasıldır? Asgard marka M.2 SSD alacağım. Bir sorun yaratır mı? Hazır sistem alacağım için içindeki SSD'yi değiştiremiyorum maalesef.

Yanlış hatırlamıyorsam Kanada'da üretim yapan bir firma ama benim bildiğim çok olumlu dönüşleri yok (genellikle mekanik sorunlar çıkarmış) lakin bulundukları yerde servisleri iyiymiş fakat yine bildiğim üzere bizim ülkede servisi yok o yüzden böyle olabilir:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Asgard markası nasıldır? Asgard marka M.2 SSD alacağım. Bir sorun yaratır mı? Hazır sistem alacağım için içindeki SSD'yi değiştiremiyorum maalesef.

Çok önerildiğini söyleyemem. Eğer alacağınız sistemde tek SSD değişmesini istiyorsanız, alacağınız yeri arayıp söylemeniz yeterli olur. İstediğiniz markayı sisteme uygunsa takarlar.

Yanlış hatırlamıyorsam Kanada'da üretim yapan bir firma ama benim bildiğim çok olumlu dönüşleri yok (genellikle mekanik sorunlar çıkarmış) lakin bulundukları yerde servisleri iyiymiş fakat yine bildiğim üzere bizim ülkede servisi yok o yüzden böyle olabilir:
Hocam satıcı 1.5 yıl kullanmış. Garantisi 3 ay önce bitmiş. Ssd yüzünden sistem bırakılır mı sizce?
Çok önerildiğini söyleyemem. Eğer alacağınız sistemde tek SSD değişmesini istiyorsanız, alacağınız yeri arayıp söylemeniz yeterli olur. İstediğiniz markayı sisteme uygunsa takarlar.
Hocam sistem 2.el maalesef.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çinli arkadaşlara benziyorlar.

Çinli arkadaşlara benziyorlar.
Üretim yapan yanlış oldu doğru, firmanın merkezi mi? Sahipleri mi? Bir şeyi oradaydı da hatırlamıyorum baya oldu bakalı 2012'de kurulan bir firmaydı onu net hatırlıyorum. (Saati 10 dolar olan yerde üretim yaptıklarını düşünmem de büyük lüks olmuş😂)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı