O OğuzK98 Femtopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #1 Kredi kartlarım asgari tutarlarını ödüyorum fakat kalan tutara faiz işlemiyor. Normalde faiz işlemesi gerekiyor mu? Kart limitlerim 100k+ ve %40 ödüyorum.
Kredi kartlarım asgari tutarlarını ödüyorum fakat kalan tutara faiz işlemiyor. Normalde faiz işlemesi gerekiyor mu? Kart limitlerim 100k+ ve %40 ödüyorum.
YokSauronunGözü Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 908 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Medikal 16 Ocak 2024 #2 OğuzK98 dedi: Kredi kartlarım asgari tutarlarını ödüyorum fakat kalan tutara faiz işlemiyor. Normalde faiz işlemesi gerekiyor mu? Kart limitlerim 100k+ ve %40 ödüyorum. Genişletmek için tıkla... Bankadan bankaya göre değişir Artı 0 Eksi
OğuzK98 dedi: Kredi kartlarım asgari tutarlarını ödüyorum fakat kalan tutara faiz işlemiyor. Normalde faiz işlemesi gerekiyor mu? Kart limitlerim 100k+ ve %40 ödüyorum. Genişletmek için tıkla... Bankadan bankaya göre değişir
BurakPalabiyikkk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 1.466 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #3 OğuzK98 dedi: Kredi kartlarım asgari tutarlarını ödüyorum fakat kalan tutara faiz işlemiyor. Normalde faiz işlemesi gerekiyor mu? Kart limitlerim 100k+ ve %40 ödüyorum. Genişletmek için tıkla... Bir sonraki ekstreye normalde işlemesi gerekiyor. Hangi banka kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
OğuzK98 dedi: Kredi kartlarım asgari tutarlarını ödüyorum fakat kalan tutara faiz işlemiyor. Normalde faiz işlemesi gerekiyor mu? Kart limitlerim 100k+ ve %40 ödüyorum. Genişletmek için tıkla... Bir sonraki ekstreye normalde işlemesi gerekiyor. Hangi banka kullanıyorsunuz?
KS KS O OğuzK98 Femtopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #4 BurakPalabiyikkk dedi: Bir sonraki ekstreye normalde işlemesi gerekiyor. Hangi banka kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İş Bankası ve maaş müşterisiyim. Artı 0 Eksi
BurakPalabiyikkk dedi: Bir sonraki ekstreye normalde işlemesi gerekiyor. Hangi banka kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İş Bankası ve maaş müşterisiyim.
BurakPalabiyikkk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 1.466 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #5 OğuzK98 dedi: İş Bankası ve maaş müşterisiyim. Genişletmek için tıkla... Belki maaş müşterisi olmandan dolayı olabilir. Artı 0 Eksi
OğuzK98 dedi: İş Bankası ve maaş müşterisiyim. Genişletmek için tıkla... Belki maaş müşterisi olmandan dolayı olabilir.