LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 2 Yer İzmir 2 Mart 2024 #1 İnternette ashwaganda aldım. Yaklaşık 4 gündür günde 2 kapsül kullanıyorum. Etki eder mi, kullanan var mı?
İnternette ashwaganda aldım. Yaklaşık 4 gündür günde 2 kapsül kullanıyorum. Etki eder mi, kullanan var mı?
SenpaiKangal Picopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 614 2 Mart 2024 #2 LEGEND.35 dedi: İnternette ashwaganda aldım. Yaklaşık 4 gündür günde 2 kapsül kullanıyorum. Etki eder mi, kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ne için kullanılıyor bilmediğim için soruyor aydınlatır mısın?
LEGEND.35 dedi: İnternette ashwaganda aldım. Yaklaşık 4 gündür günde 2 kapsül kullanıyorum. Etki eder mi, kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ne için kullanılıyor bilmediğim için soruyor aydınlatır mısın?
lablanca Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 432 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #3 LEGEND.35 dedi: İnternette ashwaganda aldım. Yaklaşık 4 gündür günde 2 kapsül kullanıyorum. Etki eder mi, kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Oldukça etkilidir hocam.
LEGEND.35 dedi: İnternette ashwaganda aldım. Yaklaşık 4 gündür günde 2 kapsül kullanıyorum. Etki eder mi, kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Oldukça etkilidir hocam.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 2 Yer İzmir 2 Mart 2024 #4 SenpaiKangal dedi: Hocam ne için kullanılıyor bilmediğim için soruyor aydınlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Stresi azaltıyor performans arttırıyor ve duyguları öldürüyor kısaca seni tam gym mentalitesine hazırlıyor diyebilirim. lablanca dedi: Oldukça etkilidir hocam. Genişletmek için tıkla... 1 haftaya etkisini gösterir dedi hocam sizde ne kadar sürede geldi etkisi ve nasıl hissetiniz?
SenpaiKangal dedi: Hocam ne için kullanılıyor bilmediğim için soruyor aydınlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Stresi azaltıyor performans arttırıyor ve duyguları öldürüyor kısaca seni tam gym mentalitesine hazırlıyor diyebilirim. lablanca dedi: Oldukça etkilidir hocam. Genişletmek için tıkla... 1 haftaya etkisini gösterir dedi hocam sizde ne kadar sürede geldi etkisi ve nasıl hissetiniz?
rybton Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 199 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #5 Kanka uzun süreli olarak kullandım fakat duyguları öldürme muhabbeti gerçek değil sadece sakinleştirici etkisi var öyle hiçbir şey hissetmiyorum muhabbeti yok onun dışında yararlı.
Kanka uzun süreli olarak kullandım fakat duyguları öldürme muhabbeti gerçek değil sadece sakinleştirici etkisi var öyle hiçbir şey hissetmiyorum muhabbeti yok onun dışında yararlı.