Ashwaganda nasıl kullanılır?

0ndrylmz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar son zamanlar kötü olaylar yaşadım, kaygı anksiyete sinir krizi ne varsa hepsi oluştu bende. Ashwaganda almıştım bunlar için. Daha kötü yapar mı beni iyileştirir mi, günde kaç kez kaç mg yemekten önce mi sonra mı nasıl içilir? Kapsül bu arada.

Bir de duygusuz yapar diye bir şey varmış, son zamanlarda hiçbir duygu hissetmiyorum ve bu çok kötü etkiliyor beni. Gerçekle yanlışı ayırt edemiyorum gerçeklik algım yok. Normalde düşüncesi bile can sıkan düşünceler şimdi aklıma gelince hiçbir şey hissetmiyorum.

Zaten duyguları körelten bir ilaç çok normal böyle şeyler yaşaman. Mg'ı düşürebilirsin bundan rahatsızsan bir de öyle dene. Böyle şeyler herkeste farklı tepki verir kendini denemelisin.

Zaten duyguları körelten bir ilaç çok normal böyle şeyler yaşaman. Mg'ı düşürebilirsin bundan rahatsızsan bir de öyle dene. Böyle şeyler herkeste farklı tepki verir kendini denemelisin.

Korkum da O, şu sıralar hiçbir şey hissetmiyorum ve çok korkuyorum. Panikatak, anksiyete, kaygı genel hepsi patladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…