Mr.Jrokly Attopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 59 Makaleler 1 17 Ekim 2021 #1 Arkadaşlarım aşı oldu geçen hafta 1-2 gün gelmediler aşı olunca kol ağrısı oluyormuş. Aşı olursam 1-2 gün okula gitmeyebilir miyim acaba?
Arkadaşlarım aşı oldu geçen hafta 1-2 gün gelmediler aşı olunca kol ağrısı oluyormuş. Aşı olursam 1-2 gün okula gitmeyebilir miyim acaba?
emir erdem Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Lise 1 17 Ekim 2021 #2 Mr.Jrokly dedi: Arkadaşlarım aşı oldu geçen hafta 1-2 gün gelmediler aşı olunca kol ağrısı oluyormuş. Aşı olursam 1-2 gün okula gitmeyebilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Gitmeyebilirsin. Ben de aşı olmak istiyorum korksamda.
Mr.Jrokly dedi: Arkadaşlarım aşı oldu geçen hafta 1-2 gün gelmediler aşı olunca kol ağrısı oluyormuş. Aşı olursam 1-2 gün okula gitmeyebilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Gitmeyebilirsin. Ben de aşı olmak istiyorum korksamda.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #3 Olduğun gün ve ertesi gün izinli sayılıyorsun, aşı olduğuna dair kanıt gösterirsen.
Mr.Jrokly Attopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 59 Makaleler 1 17 Ekim 2021 #4 emir erdem dedi: Gitmeyebilirsin. Ben de aşı olmak istiyorum korksamda. Genişletmek için tıkla... Ben okula gitmemek için olmak istiyorum fakat geçen bir tanıdığım aşı olduktan sonra kan pıhtılaşması olmuş.
emir erdem dedi: Gitmeyebilirsin. Ben de aşı olmak istiyorum korksamda. Genişletmek için tıkla... Ben okula gitmemek için olmak istiyorum fakat geçen bir tanıdığım aşı olduktan sonra kan pıhtılaşması olmuş.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.012 Makaleler 4 Çözümler 20 17 Ekim 2021 #5 Rapor alırsın 2 günlük. Böylece okula gitmezsin.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #6 Sapphire1525 dedi: Rapor alırsın 2 günlük. Böylece okula gitmezsin. Genişletmek için tıkla... Almasına gerek yok, aşı mesajını ve T.C. kimliğin önü ve arkasını çekip gösterirse oluyor.
Sapphire1525 dedi: Rapor alırsın 2 günlük. Böylece okula gitmezsin. Genişletmek için tıkla... Almasına gerek yok, aşı mesajını ve T.C. kimliğin önü ve arkasını çekip gösterirse oluyor.
2 238849 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 1.411 Çözümler 1 17 Ekim 2021 #7 Zyplux dedi: Almasına gerek yok, aşı mesajını ve T.C. kimliğin önü ve arkasını çekip gösterirse oluyor. Genişletmek için tıkla... Kaynak ne ?
Zyplux dedi: Almasına gerek yok, aşı mesajını ve T.C. kimliğin önü ve arkasını çekip gösterirse oluyor. Genişletmek için tıkla... Kaynak ne ?
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #8 238849 dedi: Kaynak ne? Genişletmek için tıkla... Kaynak benim, ben 2 doz oldum hepsinde aynı şeyleri istediler, sorabilir müdür yardımcısına.
238849 dedi: Kaynak ne? Genişletmek için tıkla... Kaynak benim, ben 2 doz oldum hepsinde aynı şeyleri istediler, sorabilir müdür yardımcısına.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 17 Ekim 2021 #9 Mr.Jrokly dedi: Ben okula gitmemek için olmak istiyorum fakat geçen bir tanıdığım aşı olduktan sonra kan pıhtılaşması olmuş. Genişletmek için tıkla... İlla siz de olacak diye bir şey yok. Aşınızı olmalısınız.
Mr.Jrokly dedi: Ben okula gitmemek için olmak istiyorum fakat geçen bir tanıdığım aşı olduktan sonra kan pıhtılaşması olmuş. Genişletmek için tıkla... İlla siz de olacak diye bir şey yok. Aşınızı olmalısınız.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.569 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 17 Ekim 2021 #10 Mr.Jrokly dedi: Ben okula gitmemek için olmak istiyorum fakat geçen bir tanıdığım aşı olduktan sonra kan pıhtılaşması olmuş. Genişletmek için tıkla... Sırf okula gitmemek için aşı oluyorsan sıkıntı büyük.
Mr.Jrokly dedi: Ben okula gitmemek için olmak istiyorum fakat geçen bir tanıdığım aşı olduktan sonra kan pıhtılaşması olmuş. Genişletmek için tıkla... Sırf okula gitmemek için aşı oluyorsan sıkıntı büyük.