Aşık olamamak

Sevgiliden bahseden kim? Kız arkadaş ve sevgili birbirinden farklı kavramlar.

Kafa dengi ve sorunlarını anlatabildiğin bir kız arkadaş her zaman iyidir.

Yanımda olan kardeşim dediğim erkek arkadaşlarım varken onlara ihtiyacı olan kim?
Çok zor dönemlerden geçtim pandemi döneminde özellikle. 10 yillik kardeşim gibi dostlarim yanimda oldu. Ben kizlarla anlaşamam bu yaşlarda hem tanışmak da istemiyorum sonra başa bela oluyorlar. Çok gördüm öylelerini.
O yüzden sorunlarımı anlaticagim bir kiza ihtiyacım yok bu yaşta ileride olacak şu an gerek yok.
Benim düşüncem böyle sizi bilemem.

Emin olun öyle olmuyor.
Genel konuşmuyorum ama öyle biri bulmak çok zor bu yaşlarda.
Galiba izlediğim dizilerden okuduğum hikayelerden biraz etkilenmişim .
Sevgiliden bahseden kim? Kız arkadaş ve sevgili birbirinden farklı kavramlar.

Kafa dengi ve sorunlarını anlatabildiğin bir kız arkadaş her zaman iyidir.
Kafa dengi kız arkadaş bulmak. Gerçekten güzel olurdu. Okulda kafa dengi kız bulmaya çalışıcağım belki bir şey hissetmeme hayattan zevk almamı sağlar.

Henüz ilgini çekecek bir kız görmemendendir.

O dizilerden kim etkilenmiyor ki.
One day..
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3 ay oldu. Keşke duygularım da böyle düşünse. Mantık ile bakınca direkt bırakmam gerek. Duygularımla hareket ediyorum aptal gibi.
Sizin yaşadığınız durumu ben o kadar çok yaşamak istiyorum ki. Duyguların mantığından daha ilerde kontrol edemiyorsun. Niye aptal diyorsun anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…