Aşık olduğum kişiyle buluşmak istiyorum

Efendikerem61

Hectopat
Yer
Akçaabat
Arkadaşlar merhaba. Ben yaklaşık 4 yıldır bir kıza aşığım ve garip olan benim bu kızla çok iyi arkadaş olmam. O kadar iyi arkadaştık ki birbirimize kardeşim diye sesleniyorduk. Sonradan aşık oldum işte. Ama aşıkken de hala onunla yakın arkadaştım. Onu 2 yıldan fazla süredir göremiyorum ve artık o kadar canımdan bezdim ki her gece rüyalarıma giriyor ve ben de hep onu görebilmek için dua ediyorum. Sorun şu ki ben bu kıza bu yılın ocak ayında açılmaya karar verdim (bir arkadaşımın gaza getirmesiyle). Kız bana ben seni hep yakın bir arkadaşım olarak gördüm dedi. Sonra bende tamam dedim sorun yok. Ama birkaç dakika sonrasında biraz sinirlendim ve ona eski günleri hatırlattım benim ona aşık olduğumu bildiğini düşündüğüm için. Sonrasında bilmediğini, bilseydi bile bana söyleyecek yapıda olmadığını söyledi. Sonra bu yaptığım kalabalık ağızlıktan sonra engellendiğimi fark ettim. Ama Instagram'dan engellememişti. Ertesi gün ona Instagram'dan kendisini üzdüğüm için özür diledim. Sorun yok ben kırılmadım dedi. Sen de üzülme artık dedi. Sonra fark ettim ki Instagram'dan da engellenmişim.
Şu anda ona sanırım sadece SMS atabilirim (denemediğim halde). Bir fikriniz varsa bekliyorum arkadaşlar çünkü ben hala aşığım ve onu görmek zorundayım. Geçen onu gördüm fakat babamla bir şey almaya gittiğimizden dolayı yanına gitmedim. Bu arada mümkünse kimse vazgeç ondan falan demesin, ben sadece ne yapabilirim onu görmek için onu merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görsen hiç bişey olmaz sms den de engellemis olabilir takıntı oluyor bu yaptığın.

Kızı rahat bırakmalısın ama onun seni her yerden engellemesi de ayıp olmuş yani o kadar arkadaşlığınız varmış.

Arkadaş olarak görüyorum dediğinde ben seni öyle olarak görmüyorum, yolun açık olsun deseydin daha iyi olurdu.

Gerçekten üzücü bir durum halini anlıyorum. Her ne kadar zor da olsa, sanırım vazgeçmekten başka çaren yok. Onu sana unutturacak şeyler bulmalısın.

Friendzone yemiş her erkeğin tek çaresi vardır; kaybolmak. Duygularını içinde yaşa fakat içindekini kimse bilmesin. Sen ona ulaşmaya çalıştıkça o senden kaçacaktır. Erkekler yapışkan kız sevmediği gibi kızlarda aciz erkekleri sevmez. O yüzden ona açılıp red yedikten sonra attığın her adım acizliktir, daha da uzaklaşır senden. O yüzden gizem bırak, tanıdığı seni değiştir. Senin hakkında bildiklerinin, bilmediklerine göre çok az olduğuna emin olsun. Hayatından çıktıktan sonra sende ki gelişimi ve değişimi görsün. Kendine sürekli bir şeyler kat ve bunu bir şekilde pazarla. Sonra göreceksin ki o bir gün gelip sana "hani bana karşı duyguların vardı?" diyecek. O zaman adım atma zamanın gelecek işte.

Doğru yazmışsın da hani bana karşı duyguların vardı diye muhtemelen demeyecek çok boşta kalmadıysa yada ilgi aramiyorsa.

Doğru yazmışsın da hani bana karşı duyguların vardı diye muhtemelen demeyecek çok boşta kalmadıysa yada ilgi aramiyorsa.
Orası kişisel yetenek işte. Bir şekilde kıza ulaştıramaz, içine kapanırsa bunun faydası olmayacaktır. Fakat kendisine özgüven sağladığı sürece kendisi de değişimin etkisiyle bir şekilde göz önünde olacaktır. Kim bilir belki kendini sevdikçe ondan uzaklaşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…