C Captain99 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #11 TylerDurdenAynıBen dedi: Bu işin cıvkı çıktı artık. Adam ne yapsa buraya konu açıyor. Buraya tavsiye almak için yazılır. Kız hayır demiş ne diyelim ki. Mastürbasyon yap bari kafan dağılır. Genişletmek için tıkla... İşin cıvkı çıkalı çok oluyor maalesef. Technopat gibi bir forumda böyle konuları görmek istemeyen bir tek ben değilim sanırım.
TylerDurdenAynıBen dedi: Bu işin cıvkı çıktı artık. Adam ne yapsa buraya konu açıyor. Buraya tavsiye almak için yazılır. Kız hayır demiş ne diyelim ki. Mastürbasyon yap bari kafan dağılır. Genişletmek için tıkla... İşin cıvkı çıkalı çok oluyor maalesef. Technopat gibi bir forumda böyle konuları görmek istemeyen bir tek ben değilim sanırım.
Joey BadaSSs Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 411 Çözümler 1 Yer Brooklyn New York 18 Eylül 2021 #12 Captain99 dedi: İşin cıvkı çıkalı çok oluyor maalesef. Technopat gibi bir forumda böyle konuları görmek istemeyen bir tek ben değilim sanırım. Genişletmek için tıkla... Yemin ederim boyum uzar mı konuları bile bu konulardan çok daha iyi.
Captain99 dedi: İşin cıvkı çıkalı çok oluyor maalesef. Technopat gibi bir forumda böyle konuları görmek istemeyen bir tek ben değilim sanırım. Genişletmek için tıkla... Yemin ederim boyum uzar mı konuları bile bu konulardan çok daha iyi.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.519 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 18 Eylül 2021 #13 Technopat kuralları olmasa ben sana çok güzel bir cevap verirdim burda. Sevdiğin kız seni reddetmiş. Aman tanrım, acaba neden reddetmiş olabilir?
Technopat kuralları olmasa ben sana çok güzel bir cevap verirdim burda. Sevdiğin kız seni reddetmiş. Aman tanrım, acaba neden reddetmiş olabilir?
Nightswt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 1.180 Çözümler 4 18 Eylül 2021 #14 Tebrik ederim seni. Buna cesaret edebilmişsin. Sonrası için kazanmış say kendini
F furkanozen67 Femtopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #15 Yanlış anladınız agalar, aynı ortamlarda bulunuyoruz hiç gözüne görünmeyeyim mi?
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 18 Eylül 2021 #16 furkanozen67 dedi: Yanlış anladınız ağalar, aynı ortamlarda bulunuyoruz hiç gözüne görünmeyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Görmezden gel hayatına bak. Seni reddetti diye sen niye ortalıkta görünmekten rahatsız olasın ki? Bu ne eziklik. Hayatına devam et.
furkanozen67 dedi: Yanlış anladınız ağalar, aynı ortamlarda bulunuyoruz hiç gözüne görünmeyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Görmezden gel hayatına bak. Seni reddetti diye sen niye ortalıkta görünmekten rahatsız olasın ki? Bu ne eziklik. Hayatına devam et.
DellaPesco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.978 Çözümler 48 Yer İç Anadolu 18 Eylül 2021 #17 "Zorla güzellik olmaz."
F furkanozen67 Femtopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #18 Hepinize cevap yazdığınız için teşekkür ederim. Konuyu güzel açıklayamadığım için yanlış anlayan arkadaşlar da beni affetsin.
Hepinize cevap yazdığınız için teşekkür ederim. Konuyu güzel açıklayamadığım için yanlış anlayan arkadaşlar da beni affetsin.