Arkadaşlar merhaba. Dershanedeki bir kıza aşık oldum eskiden önümde oturuyordu onu görebiliyordum. Artık ise arkamda oturuyor ve onun sağ çaprazında yakın bir arkadaşım var onunla konuşmak için arkamı döndüğümde istemsizce aşık olduğum kızı da görüyorum ve kendime hakim olamıyorum. Gözüm kayıyor bazen göz göze geliyoruz ama bir şey hissetiğini hiç sanmıyorum arada sırada yaptığım espirilere falan gülüyor ama açılamam da. Çünkü sınıftan kimseyle konuşmuyor biraz soğuk sanırım ve açılmaktan da utanırım çünkü istemsizce bazı şeyler duydu artı olarak sınıfta birbirimize gülünç bir lakap ile hitap ediyorduk yakın arkadaşlarımla. Bunu sınıftakiler öğrendi ve herkes bize lakaplarımızla hitap ediyor o kız hariç direk konuşmuyor bizimle ama hoşuna gidiyor sanırım ama arkadaşlarım onu sevdiğimi bilmiyor bazen cinsel şakalar falan yapıyolar birbirlerine. Ben de dahil bu yüzdende utanıyorum geçen sınıfa 3-4 kız girdi arkadaşıma gel lavoboya gidelim dedim oda dişi görünce niye kaçıyorsun dedi ve kız o sıra galiba bana baktı bende ne alaka dedim ve yerime geçtim bu arada kız o kadar sessiz ki konuştuğunu bile daha geçen duydum derste ve öz güvenim yok. Kızı unutmak için neler yapabilirim?