Aşık olduğum kızın görüşü değişti

oguzhan gzlr

Centipat
Daha fazla  
Okulda bir kızı sevdim, daha önce ilişki kurmak istemiyen biriydim. Kariyere önem verıyordum. Hep ders spora ama bu kız için farklı hissettim. Konuşamıyordum cesaret edemiyordum. 1 hafta sonra dayanamadım. Arkadaşlarından dedim onlarda gidip ona dediler. Kız da şans verdi. Instagram'dan konuşalım tanışalım demiş, okul çıkısı direkt attım. Kız 2 saat sonra kabul edeceğini söylemişti arkadaşlarına, etti. Sonra da GT yapmadı. Arkadaşına deyince GT yapmadı o da ona dedi. Öyle o da GT yaptı.

Kıza soru falan soruyordum, soğuktu o bana sormuyordu eski arkadaşlarına filan dedim niye sormuyor. Onlar da bize karşı da böyle bir konu olursa yazar falan... Neyse kız öyle bir karekterdir dedim. Konuşmamıza ragmen ne haber nasılsın, 2 3 soru vs sonra bitiyordu. Okulda yine de konuşamıyordum, arkadaşları bizi buluşturaktı, sinema kafe yapacaktık hafta sonu. Sonra kızın işi çıktı ailesi ile alakalı. Gelemedi. Başa gün yapalım dedi ben de tamam dedim. Bir gün sonra okulda konuşsak olur mu dedi. Ben de tamam olur, neden vazgectin dedim. O da okulda konuşmak istedim dedi. Okulda öyle arası oldu arkadaşlarım yanından geçerken duymuş. Arakdaşı utanma git konus falan diyordu. O da utangaç bir kızdı. Ben de cesaret edemedik.

Arkadaşı akşam aradı yarın öyle arasında kesin konuşun ben sizi yan yana getireceğim demiş kızda: Ona deyip kırmak istemiyorum arkadaşına soyle konusmak istemyorum Şu an birini tanımakda ıstemıyorum daha fazla dusunup onu da oyalamanın anlamı yok demiş.

Yaşanmadan önce kızda da süslenmeler, teneffüste lavobada çekidüzen falan verıyordu. Makyaj vesaire... Göz göze gelmeye çalışıyorduk. Hikayeme kalp falan atıyordu. Arkadaşları da olur bu iş diyorlardı. Ne olduysa son 2 günde kızın bakış açısı değişti. Acaba biri bir şey mi dedi diye düsündüm. Konussaydık soracaktım ama soramadım. Yani 1 ay olduysa 27 gün olumlu ilerliyordu, son 3 gün bir şey oldu. Bu olay 1 hafta once olmuştu ama yine de teneffüslerde kolidordan geçerken arkamdan uzun süre bakması göze göze gelmeler devam ediyordu. Serviste falan olay bu şekilde. Sizce ne yapmalıyım? Zamana bırakıp gine 1 2 adım atmalı mıyım yoksa unutmalı mıyım? Ama unutamıyorum. İlk kez bu duyguyu yaşadım. Daha önce de çok kişi bana karşı bise hissetmişti. Ben istememiştim ama bu kez cidden farklı.

Not arkadaşından bana: Kızın daha önce 1 kez sevgilisi olmuş, çocuk bunu aldatmış. Bu da biraz pick me olduğu için çok fazla üzülmüş ve duyguyu bir daha yaşamak istemediğini demiş arakdaşına. Kız ondan da korkuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam lisede kızlardan uzak durun. Mümkünse ders çalışın, spor yapın. Ama sevgili yapmayın. Şuan ilk kez yaşandığı için böyle hissediyorsun. Merak etme 1,2 aya unutursun.

Kız seni istemiyor ve yok ailemle işim çıktı yok ben aldatıldım güvenim kayboldu yok yeni birisini tanımak istemiyorum gibi türlü türlü bahaneler uydurup seni soğutmaya çalışıyor ama sen hala kovalıyorsun. Salla gitsin kızları da gözünde bu kadar büyütme peşlerinden koşma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…