SadeceEfe Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 588 17 Ocak 2024 #11 485936 dedi: Olabilir fakat boşa düştüğü gibi sevgili olamazsın muhtemelen. Nasıl haberin olur onu da bilmiyorum. Size kalmış ben olsam başka kızlarla uğraşırdım. Genişletmek için tıkla... Hocam bazı arkadaşlarım çok yakın öğrenirim de bilmiyorum ne yapacağım.
485936 dedi: Olabilir fakat boşa düştüğü gibi sevgili olamazsın muhtemelen. Nasıl haberin olur onu da bilmiyorum. Size kalmış ben olsam başka kızlarla uğraşırdım. Genişletmek için tıkla... Hocam bazı arkadaşlarım çok yakın öğrenirim de bilmiyorum ne yapacağım.
Tessecraft474 Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 430 Çözümler 1 Yer Mariana Çukuru Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Spy Detector 7 Ekim 2024 #12 SadeceEfe dedi: Hocam bazı arkadaşlarım çok yakın öğrenirim de bilmiyorum ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... SadeceEfe dedi: neler oldu? SadeceEfe dedi: Hocam bazı arkadaşlarım çok yakın öğrenirim de bilmiyorum ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Son durum nedir?
SadeceEfe dedi: Hocam bazı arkadaşlarım çok yakın öğrenirim de bilmiyorum ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... SadeceEfe dedi: neler oldu? SadeceEfe dedi: Hocam bazı arkadaşlarım çok yakın öğrenirim de bilmiyorum ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Son durum nedir?
SadeceEfe Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 588 7 Ekim 2024 #13 Tessecraft474 dedi: Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Başka şehre taşınacağım unuttum gitti artık.
Tessecraft474 dedi: Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Başka şehre taşınacağım unuttum gitti artık.
Tessecraft474 Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 430 Çözümler 1 Yer Mariana Çukuru Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Spy Detector 7 Ekim 2024 #14 SadeceEfe dedi: Başka şehre taşınacağım unuttum gitti artık. Genişletmek için tıkla... next dewamke.
SadeceEfe Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 588 7 Ekim 2024 #15 Tessecraft474 dedi: Next dewamke. Genişletmek için tıkla... Üniversite hesabını takip ettiğim an 2 kız istek attı ama kabul etmedim fake tir büyük ihtimal.
Tessecraft474 dedi: Next dewamke. Genişletmek için tıkla... Üniversite hesabını takip ettiğim an 2 kız istek attı ama kabul etmedim fake tir büyük ihtimal.
Tessecraft474 Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 430 Çözümler 1 Yer Mariana Çukuru Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Spy Detector 8 Ekim 2024 #16 SadeceEfe dedi: Üniversite hesabını takip ettiğim an 2 kız istek attı ama kabul etmedim fake tir büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Oluyor hocam fake çok.
SadeceEfe dedi: Üniversite hesabını takip ettiğim an 2 kız istek attı ama kabul etmedim fake tir büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Oluyor hocam fake çok.